Cevap: Kimse Yokmu Derneği ve İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Çalışma
balböceği;57978 yazdıabi çok güzel çok iyi niyetlerle dolu bir işe başlamışsın ama senin pilan tutmassa yandın o adamlar şimdi o dernekten para ve maddiat türü şeyler bekleyecekler eyerki bu yerkirazı ,işini başaramazlarsa vay haline yandın yer kirazının kazancı omassa onlara veya kurutur para kazamazlarsa işin zor burasınıda düşün derim ben😃
Sadece beklentilerle kendilerine çözüm bulamazlar. Davut beyden öğrendiğim kadarıyla
küçük çapta bahçesi olan birçok kişi varmış ama ne yaparız burda diye kendilerince yakınıyorlarmış.
Benim elimde yeterince tohum olması sebebiyle bu işe başvurdum.
Bu sene sende biliyorsun bu ürünün tazesini sattım ve oldukça yoğun taleple karşılaştım
İlk seneki çalışma onlar için sadece deneme üretimi olacaktır. Başarmaları için ben bildiklerimi onlara anlatacağım. Kazanc da olacaktır yeterki alıcıyı bul.
Bu ürünün pazarı var fakat fiyatlar yüksek, ürün çoğalacak, alıcı ve satıcı artacak üreticide kazanacak. Kurutmayı başarabilirsek bizim için, ülkemiz için çok iyi olacak çünkü, bu ürünün kurutulmuşu sadece yurt dışından gelmekte ve paralarımız uçup gitmekte