Cevap: acil yardım
sayın bal böceği sizin orda memurların öyle yapması sizin suçunuz🙂
hiç ilçe yada il tarım müdürlüğünü sikayet ettinizmi bence etmediniz etseydiniz böyle yapmazlardı
hiç tanıdık belediye başkanı savcı yada yksek mertebelerde tanıdığınız onların gidip bir şikayeti
dinsizi imana getirir biz öyyle yaptık şimdi ise kadir bey hoş geldiniz gidin sağlıcakla diyolar 🙂
adam olmayanı adam etmek kolay yeterki terbiye yönteminiz doğru olsun ve ben bunu yaparım arkadaş demeyi bilin
azmedin bakın neler oluyor orada oturanlar senin verdiğin vergi ile karnını doyuruyor sana hizmet etmek zorunda hemde canı isterseee
yok mu tanıdınız yokkk
birleşin 10kişi yada 20kişi yüreği sağlam ağzı laf yapan gidin dileğinizi arz edin gerkli makama yok gene git sura gel bura ben bilemez derse
sert istikrarlı yuksekk ses tonu ile sen buranın memuru değilmisin sen burda ne için varsın yada
bundna öncede geldik hep aynını dedin kalk adam gibi işini yap diyebiliyosanız o 10kişi 20kişi bak sen o zaman neler olur napacak size o en fazla diyeceği su
sen kime bağrıyon ben memurum sen devletin memuruna nasıl karşı geliyon çık dışarı dicektir
bu lafın üstüne titrer dilin dolaşırsa bilirki benden korktu yok sende israrla hatta ses tonun vede hitap edişini sertleştirir ve birlikte hareket ederseniz bakınız nasıl adam oluyolar şikayetmi edecekler etsinler
olay ne kadar buyurse o kadar iyidir 🙂
size asla ceza gelmez çünkü 20kişisiniz halk isyanı var burda şahsi değil tepkiniz
ve birlik olurda yanınaza adam bulup gereken mercilere ulaşırsanız çok büyük değil il vallisi sizin işinizi görür
adet olmuş bizi takmıyolar yada umursamıyolar demek
iş yaptıracaksan ilk sen istek duyacaksın sen gir içeri benim su derdim var de karşıdakide ben bilmez yada böyle bi haberimiz yok der sende boynunu buker gidersen bu böyle devam eder
biz böyle yaptık ve her gititğimizde yeterince bilgiyi alıyoruz