hocam kitap satışı değil bu yanlış anladınız biz bunu bahçe kurduğumuz müşterilerimize ücretsiz veriyoruz.
bu bizim bitki besleme proğramı kiştapcığımız .siteye tamamını yükleye çalışacağım.inşallah faydasını fazlasıyla görecekler.onların duası bize fazlasıyla yeter.
[ATTACH=CONFIG]2852[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2853[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2854[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2855[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2856[/ATTACH]
hocam yine denedim yine altı sayfadan fazla almıyor.ikinci bir yolu daha denicem
saygılarımla
Kurulan ceviz bahçelerinin tamamına yakınında gözlemlenen bitki besleme sorununa %95 lere varan çözüm odaklı bir çalışmanın sonucudur.
Okuyan arkadaşlar lütfen bunu bir reklam olarak algılamasın.ben şu inancımı hiçbir zaman kaybetmedim.sıkıntılar ne kadar çoğalırsa çözümde o kadar yakın olmuştur.
Uzun süren bu akademik çalışmada hiçbir karşılık beklemeden tamamen vicdani nedenlerle yardımlarını bizlerden esirgemeyen
sn.Prof.dok.M.Rüştü Karaman Gazi osman paşa ünv.toprak bil.bit bes.böl.bşkn.
sn.Prof.dok.Metin Turan.genetik ve biyo mühendislik böl. yedi tepe ünv.
sn Prof dok.Aydın Adiloğlu. toprak bil.bitki bes. namık kemal ünv.
sn.doç.dok. Mehmet Zengin toprak bil.bitki bes.konya seçuk üniv.
Türk tarımı ve çifcisi adına şükranlarımızı sunmayı bir borç bilir,başarılı çalışmalarının devamını dileriz.
ilyas dülger
Not: Kitapcık uzun olduğu için her sayfayı buraya koyamadım.lütfen
Profesyonel Ceviz Yetiştiriciliği adresinde bulunan yetiştirici bilgilerine girerek daha ayrıntılı bilgi edine bilirsiniz.Yine gerçekten ceviz yetiştiren veya yetiştirmeyi düşünen arkadaşlar sitenin tamamını okumaya çalışsın.sizlerinde katkılarını bekliyoruz.
saygılarımla