massey_ferguson Sıcakların arttığı şu günlerde hayvanları unutmayalım. Balkonumuza, kapımıza, bahçemize veya açık alanlara su bırakalım İnşallah. Kim ki böcekler dahil bir hayvana bir yudum su verse, Allah'ü Teala yarın mahşer sıcağında Ebu Zemzem versin.
yylmazbathkan Cevap: Yaşam Alanlarımız ve Hayvanlar Sadece sıcakların arttığı günlerde değil, don ve buzlanma olan günlerde de hayvanların yiyecek içecek sıkıntılarını gözönüne almamız lazım. Üstelik onlara yiyecek ve içecek kablarını hazırlarken veya doldururken de mutlaka çocuklara göstermeli anlatmalıyız.
massey_ferguson Cevap: Yaşam Alanlarımız ve Hayvanlar yılmazbaşkan;63467 flarum-bbcode.forum.quote.wroteSadece sıcakların arttığı günlerde değil, don ve buzlanma olan günlerde de hayvanların yiyecek içecek sıkıntılarını gözönüne almamız lazım. Üstelik onlara yiyecek ve içecek kablarını hazırlarken veya doldururken de mutlaka çocuklara göstermeli anlatmalıyız. Herkes elinden gelen mantıklı yardımda bulunmalı tabiki, duyarlılığınız için teşekkür ederim.