kusura bakmayın ubeyd bey.sorumu nereye soracağıma karar veremedim.belki burası yeri değil ama az çok cevap alabileceğim tek yerde sizin siteniz görünüyor.uzun soruma kısa bir cevap vermeniz en azından beni yönlendirmeniz baabında beni mutlu edecek.zonguldak alaplıdaki köyümüzde 6 adet ceviz ağacı 1 adet dut ağacı.bedaş enerjisa yetkilileri tarafından kesildi.(kendi aramizde bulunan bu ağaçlar ayrıca bedaş ekibi gelmeden budandı)bu uygulamayı bir alaplı ilçesinde bir çok köyde yaptılar.kısacası uzattım galiba;bu kesim olayının gayri nizami bir şekilde yapıldığı.üzerinde ağaçların meyvelerininde bulunduğu halde.burada herhangi bir istimlak yok.herhangi bir ikaz yok.arazime girip ağaçlar kesildi.(mala zarar verme).bende bimer -valilik-kaymakamlık-ilçe tarım bilirkişi(ziraat mühendisi) aracılığıyla bir rapor hazırlattım.bedaş enejisa yetkillileri hiç itiraz etmediler.parayı ödeyeceklerini yanlız kendi ziraat mühendislerinin hazırlayacağı raporun geçerli olacağını en kısa sürede değer tespitine geleceklerini bildirdiler.ceviz ağaçları 15-20 yaş tanesine 185tl değer biçildi sizden yapılacak tekrar değer tespiti sırasında nasıl bir yol izlemem husunda bilgi almak istiyorum teşekkürler