Yapım gereği rakamları severim. Uğraşmayı kurcalamayı hep sevmişimdir. Bundan bi de para kazanabilsem ne güzel diye espri yapıyodum bi gün. Arkadaşım foreks sistemini anlattı. Rakamlarla aram iyi olduğu için duyar duymaz gözüm parlamış resmen arkadaşıma göre🙂 Biraz girip inceleyince dedim ki tamam, kesin girmeliyim bu işe. Yalnız olay 2-3 tane formül bilmekle olmuyor. Sağlam hesap yapmak lazım. Buraya kadar herşey ok. Yalnız bazı kararlar hesapla değil deneyimle verilmeli. Ben de size sormak istedim. Yatırım yönteminin, neye odaklanmak gerektiğinin tek bir cevabı yok zaten. O kısmı bu yüzden es geçiyorum. Ama firma seçimi için fikir almak kesinlikle mantıklı olur. Ben beğendiklerimi sıralayım, siz yorum yapın isterseniz: iforeks, eco yatrım ve integral. Şikayet edenleri toplasak bi gemiyi dolduracak firmalardan birini seçtiğimi anladığım gün foreksi bırakırım biliyorum. Bu yüzden nereyi seçtiğime dikkat etmeliyim. Yanlış tercihlerden para kaybetmek ok ama dolandırılmaya yokum. En korktuğum şey ilerde yanlış tercihleri yaptığım için elimde tercih kalmaması olur. Bu kadar zor seçmemin başka bir açıklaması yok. Bu yüzden önerileriniz benim için değerli, lütfen paylaşmaktan çekinmeyin.