ofsetrek;67481 yazdıİlginize teşekkürler...
Pazartesi günü Çamlıyayla'da bir arkadaşla fidanlar aldık ve bu fidanları toprakla buluşturduk.
Bahsettiğiniz üzere fidanlar yapraklarını dökmüştü.
Arkadaşım ofsetrek, Mesajınızı geç gördüğümden size gerçekten yardımcı olmadım, lakin bundan yeni arkadaşların sizi durumunuza düşmemeleri için mesajınızdan alıntı yaparak gerekli açıklamaları yapmak paylaşımlar adına borç addediyorum, mesajınızı eklediğiniz tarihlerde, hatta bugün için ağaçların yaprak dökümlerini tamamlamadılar, burada kesinlikle bir yanlış anlaşılma var, benim kanaatim burada fidan üretenlerin satışlarını öne çekmek adına ağaçların yapraklarını önceden döktürmek için kimyasal kullandıklarıdır.
Bunu sizde teyit edebilirsiniz, aldığınız fidanların hangi bölgeden ise o bölgenin insanlarından güncel bilgileri alma imkanları mevcut, sorgulamanız sizi bu konuda gerçek bilgiler ulaştıracaktır.
ofsetrek;67481 yazdıBiz kurallara uyarak ekim işini ve sulamasını yaptık. Gerisi Rabbimin takdirinde...
Bu sözünüzle "Rabbimin takdirinde.." bana anlamsız geliyor, Yaratıcı ben sizi akıllı kıldım sözünün anlamı içinde değerlendirirsek burada akıl safdışı kalmış siz hislerinizle davranmışsınız.
İyi Sonuçlar yaratandan beklemeniz biraz saflık gibi görmekteyim, Saygılarımla.