Gerçek dünyal,ı hayatı insanca paylaşımını bilendir.
Kerem-01;67727 yazdıEn mantıklı ve pratik olanıda pasta ve pelet türü ürünler.
Arkadaşlar bu ürünlerin kullanımında, uyarmak gereği duyuyorum, çünkü olaya sadece kendi açınızdan bakarak çözüm üretmeyi amaçlıyorsunuz, bu bir kısır döngü içinde itibar görebilir, bu canlılar bize zarar verecek duruma gelmişse bunun sebeblerine inmeden peşin yargılama ile bu canlılardan ilk elde kurtulduğumuzu sanabiliriz.
Ama hiç unutmayın ki doğada canlıların bulunma sebeblerini yaradan tespit etmiştir, onların ölümü bizim belalardan kurtuluş anlamına gelmez, bilakis doğadaki canlılar dengesinin bozularak bir başka belalara girmeyeceğimizi kimse garanti edemez.
Ben bir doğa sever olarak her canlının yaşama hakkının var olduğuna, hatta bunun bana faydalı olduğu inancındayım, sizlerin yüce yaratıcıyı anlama konusundaki şu bilgileri aktarmak isterim Yüce yaratıcı her canlıyı bir sebeb üzerine yarattım delillerini kutsal kitaplarla biz insanlara bildirmiştir.
Bu canlıları telef etmeden nüfuslarını kontrol altında tutma zorunluğu içinde olarak kimyasallarıda kullanma zorunluğu vardır biz akıl sahiplerine, kullanımıda ölçüyü sizin takdirlerinize bırakıyorum.
Saygılarımla.