İlginize teşekkürler.
Öncelikle geniş bilgi www.isiduvari.com adresinde ve her alandaki uygulamaları www.isiyalitim.org sitesinde mevcut.
Isı 3 tip farklı ısıdan oluşuyor ve en güçlü tipi radyasyon ışınım etkisi. Bu ışık hızında ilerliyor ve kapalı mekanları bile geçiyor. Radyant yalıtım bu radyasyonun %97 sini bir ayna gibi geri yansıtıyor. Uzay gemileri ve uydular bu teknolojisi kullanarak sıcak ve soğuktan korunuyor.
Ürünler pahalı değil m2 si takribi tipine göre 4-6 YTL arası, uygulaması çok rahat ve makas ve yapıştırıcı yada zımba yeterli. En güçlü tipi 8 mm Star aynı zamanda ses izolasyonuda sağlıyor.
Bahçeselle direkt ilgili olarak, seralarda ürün altlarına sarılıp hem sıcak ve soğuk tutyor hemde alt dallara ışık yansıtarak bitki altlarınıda eliştiriyor. Ayrıca sera örtüsü olarak geceleri ısı kaybı en yüksekken sera üzerine uygulanabiliyor ve dondan kurtarıyor.
Yine hayvancılıkta radyant özellikle muazzam verim kazançları sağlıyor.
- bunu diğer yansıtıcı olmayan izolasyonlar sağlayamıyor, çiftlikler radyant ısıtılıyorsa ayrıca kışında çok etkili izolasyon sağlayıp maliyet kayıplarını engelliyor.
Bu ürünler şu anda İzmir depomuzdan temin ediliyor. İzmirde inşaat malzeme firmalarına satıcı bayilik vermeye başladık 7-8 nokta oldu. Konu çok yeni seneye yaza kadar bütün büyük şehirlerde oluruz diye tahmin ediyorum.
www.cevreciyim.com sitemizdede ilginç diğer çevreci çözümlerimizi tanıtıyorum.
erozyon kesici ve su buharlaşma kesiciyi çok ilginç bulacaksınız.