Cevap: MRB BEN RABİA SARAÇ(webmasterın kızı)
Haklısınız. İnsanın mesleğiyle ve uğraşlarıyla en yakın çevresinin ilgilenmesi ve destek olması kadar mutluluk veren başka bir şey varmıdır bilmiyorum. 1 yıldır gece gündüz demeden çalıştığım zamanlarda onlarla ilgilenmeyi de ihmal ediyoruz haliyle. Vaktimizin büyük bir bölümünü onların haklarından alıp siteyle uğraşmaya ayırıyoruz. Bana her zaman destek olan Eşim ve Çocuklarıma buradan da bir teşekkür etsem fazla olmaz herhalde.... Bahcesel aile içimizde de bizim bir parçamız oldu. demekki gözümüz arkada kalmayacak. Muhammed Fatih bu yıl 7 yaşında ve 1. sınıfa gidiyor. o da sitemizin üyesi. ve gelecekte sitemizin çok daha ileriye gitmesinde inşaallah büyük katkılarının olacağını ben ve arkadaşlarım görüyorlar. Rabianın şimdiden birçok yazısı oluştu sitemizde. ah birde aynı meslekten olsak ilerde... siz görün o zaman bahceseli neler oluyor. Her site doğar büyür gelişir ve ölür. uzun ömürlü bir site için çocuklarımın da destek vermesi bu iş için çok önemli diye düşünüyorum. çünkü biz bahcesele gönül verdik. bu herkesin elinde tabiki...
Sadece bizim aile değil tüm editör arkadaşlarımızın evinde ve hayallerinde de aynı benzerlik mevcut....