core.lib.username.deleted_text slm nam?k kemal üniverstesi serac?l?k böl ö?rencisiyim bütün ziraate gönül veren arkada?lara selamlar 😉
selamisarac Ynt: ben basak merhaba basakk. sitemizi arkada?lar?n?za da tavsiye edermisiniz. bahceselde, hep birlikte türk tar?m? ve bahçecili?i için birlikte çabalayal?m.
esra_hira mrb ben esra sakarya üniversitesi bahçe ziraatı bölümünde okuyorum.bu bölüme gönül verenlere teşeekkürler
senflame Genç arkadaşlarmızın katılımlarıyla forum sitemizin gelişmesi, türk tarımı için bir ışıktır. Yeni üye arkadaşlarmız forumumuza hoşgeldiniz.
sahra Cevap: ben basak merhaba BAŞAK eski adı trakya yeni adı N.Kemal olan okul daşım ve meslek taşım hoşgeldiniz.Yardıma ihitiyaç noktasında yanınızdayım.Okuldaki diğer arkadaşlarda dahil herkese selam
alp Cevap: ben basak merhaba esra.ben Alp dış mekan süs bitkileri üretimi ile ilgileniyorum,adp.birbirimize faydalı olabiliriz
vicey Cevap: ben basak merhaba arkadaşlar; Ben balıkesirden erdoğan. doğaya gönül verenlere teşekkürler.
orhansen Cevap: ben basak Merhaba ben sakaryadan orhan doğa sevgisi ağır bastı mesleğimi bırakıp bahçe bitkileri yetiştirmek için kolları sıvadım herkese başarılar diliyorum
selsarac Cevap: ben basak Sayin orhansen sitemizden bolca istifade etmenizi temenni ederim. Sitemizin Bilgi hazinesinde binlerce faydalı bilgiler var. anlaşılmayan bir konu veya bir sorununuz olursa uzmansel imdadınıza yetişecektir. sitemize hoş geldiniz.
yavuz_enc merhaba arkadaşlar ben yavuz muğla üniversitesi sera ve süs bitkileri bölümü mezunuyum.insana dogaya saygı duyan herkese dost selamlarımı yolluyorum başarı için el ele dileklerimle
selsarac Cevap: ben basak Aramıza Hoşgeldin yavuz Enç, umarım birlikte güzel bir site oluştururuz. sitemizi Türkiye Tarım ve Bahçeciliğine hediye etmek için...
leite Cevap: ben basak ben Namık Kemal Üniversitesi ziraat mühendisliği bitki koruma bölümünden yavuz.
selsarac Cevap: ben basak sayın barca ve leite sitemize sizde hoşgeldiniz. Burası Tarım ve bahçeciliğin kalbinin attığı en güçlü ve kaliteli bir portal olacaktır. Destekleriniz ve katılımlarınızla .....yıllarca birlikte güzel arkadaşlıklara.....
mimoza Cevap: ben basak selamlar,saygılar, bayramınız mübarek olsun.. ben meryem KTÜ Orman Fakültesi Peyzaj Mimarıyım. bu site çok yararlı bir site olmuş.sürekli ziyaret etmeye çalışıyorum. yararlı olabilirsek ne mutlu.iyi çalışmalar.
bahcesel_robot Cevap: ben basak sayın mimoza teşekkürler, sizinde geçmiş bayramınızı tebrik ederiz. Sitemizi daha da geliştireceğiz. en büyük portal bahcesel.com olacak. bundan şüpheniz olmasın. tabii bunda üyelerimize ve editörlerimize büyük ölçüde güvenmemizin payı büyüktür. selamlar.