[silindi] Necmi DENİZ. Şanlıurfa'da Zirai ilaç Mümessilliği yapıyorum. Tüm arkadaşlarla görüşmek üzere.
selamisarac Ynt: Ziraat Mühendisi Sitemize hoşgeldiniz. Türk Tarımı ve Bahçeciliğinin gelişmesi için Faydalı ve seviyeli bilgi paylaşımlarında görüşmek üzere....
arma_supermarket Cevap: Ziraat Mühendisi Merhabalar Ben 250 BaŞli SÜt İnekÇİlİĞİ Yapmak İstİyorum Proje Ve AŞamalarinda Yardimci Olabİlİrmİsİnİz Ardahan Da İkamet EtmekteĞİm
sahra Cevap: Ziraat Mühendisi özlem88;3591 yazdıbana sebzecilik hakkında bilgi verebilir misiniz_? genel bilgimi yoksa bazı türler hakkında bilgimi istiyorsun
dedil Cevap: Ziraat Mühendisi Merhaba,ben küçük bir bahçe sahibi amatörüm.Sizleri okuyarak bilgilenebileceğimi umut ediyorum.Umarım,acemi sorularımla sizleri yıldırmam.
thahper Cevap: Ziraat Mühendisi Hoş geldiniz sevgili dedil. Umarım aradığınızı formumuzda bulabilirsiniz.
adanapynary Cevap: Ziraat Mühendisi urfada zirai ilaç kullanımı ile ilgili,bilgi edinmek isterim.urfanın daha çok hangi kesimine faliyettesin.
deniz_sakarya Cevap: Ziraat Mühendisi Merhabalar Selami abi sonunda üye oldum siteye yardimlariniza ihtiyacim olacaktir saygilarimla..