ibrahim_simsek Cevap: osamanlı şimşiri resmini koysaydin hos olurdu sanirim ))) osmanli cimsiri nedir
tomurcuk054 Cevap: osmanlı şimşiri tomurcuk054;10438 flarum-bbcode.forum.quote.wroteşimşir nasıl yetiştirilir resımı nerden koyacaz bulamadımkı acemıyım ama zamanı gelır geçerım sızı 🙂
ibrahim_simsek Cevap: osamanlı şimşiri kusura bakma seni eskilerden sandim ukalalik yapmak istemezdim bende resim koymasini beceremiyorum bir seferinde 4 tane kartopu resmi gonderdim halen goren olmamis
ibrahim_simsek Cevap: osamanlı şimşiri bana acikladilarda henuz beceremiyorum ama olucak azmin elinden duvar dahi kurtulamamistir
tomurcuk054 Cevap: osamanlı şimşiri bende link koyarım BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - lanlar - Kategori - SATI LANLARI - imir
tomurcuk054 Cevap: osamanlı şimşiri resım konusunuda hallettık ilansele kısaca burdanda bakabilir arkadaşlar
tomurcuk054 Cevap: osamanlı şimşiri ibrahim simsek;10452 flarum-bbcode.forum.quote.wrotebana acikladilarda henuz beceremiyorum ama olucak azmin elinden duvar dahi kurtulamamistir ibrahim bey oldumu ?
sahra Cevap: osamanlı şimşiri Buxus sempervirens (Osmanlı şimşiri) büyüme,yavaş ve sık,yukarı doğru büyür yaprakları:koyu yeşil büyüme zamanı:mart-nisan bahçe duruşu :güneşli ve yarı gölge ve su geçirgen toprak
game_over5454 Cevap: osamanlı şimşiri arkadaslar şimsir yetistirmek gayet kolay bır ıstır. sadece ana şimsirimizden ufak ufak cıtmık almak ve bunların ucunu yaralamak yeterlı olacaktır (topragı kumlu bır toprak olursa cok daha ıyı kok salar ve ayrıca ne kadar kucuk dıkersenız o kadar cabuk tutar)
tomurcuk054 Cevap: Osmanlı şimşiri ılanselde yetiştirdigim şimşirleri satışa sundum arkadaşlar ,yetiştirmek isteyenlere yardımcı olurum çelık yollayabılırım.