hakan63 Cevap: Dikensiz gül Bahcesel.com Yönetiminden açıklama: Kötü niyetli kullanımların engellenmesi için yeni üyelerimizin ilk birkaç mesajlarında link verme hakları bulunmuyor. Forumumuzu kullandığınız sürece bu hakka otomatik olarak sahip olabilirsiniz. Lütfen mesajınızın alt sağında bulunan düzenle butonu ile mesajınızı yeniden düzenleyiniz ve birkaç mesajınızda link vermeyiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
gardenya Cevap: Dikensiz gül sarmaşık gül şeklinde minyatür ve bol miktarda gül açan bir dikensiz gül çeşidi var.Halen Antalya Otogarında bu çeşit mevcut.Ancak latince ismini bilemiyorum.
ouzhannn Cevap: Dikensiz gül merhabalar..ben adanadan oğuzhan pişirici..elimde yaklaşık 1,5mt boylu ve dikensiz gül var..bunun urteımını yapmak hatta mumkunse patentını almak ıstıorum...bu konuda yardıma ıhtycm var.şimdiden teşekkurler
selcukdangac Cevap: Dikensiz gül ben Selçuk Dangaç.Yalovadan katılıyorum.grandgala(dikensiz gül)yetiştiriyorum.diğer güllere göre daha nazik ve daha çobuk hastalıklara kapılıyor.para kazanıcam diye üretmek istiyorsanız çok dikkat etmelisiniz.sonuç hüsran olabilir.