Cevap: Mantar Kompostu .....
arkadaşlar ben yılllardır antalyanın korkuteli ilçesinde mantar üretip satıyorum geçimimi bu yollo sağlıyorum, mantar kompostunu bulmak kolay iş; zor olan üretip, ürettiğini gününde satabilmektir. Yakınlarınızda mantar üreten veya daha önce bu işi yapmış olan biri varsa onun kontrolü ve gözetimi altında yapın, mantarın işciliği hepsi elle yapılır ve çok zor aynı zamanda hassas bir iştir ve kitaplardan veya internetten edinilen bilgiyle asla mantar üretemessiniz bu işler maliyetli işlerdir büyük ihtimalle zarar edersiniz, biz bu işlerin içinde olduğumuz halde bazen zarar ediyoruz sebebi ise bazen kompost bozuk olur bazende kendi hatamızdan kaynaklanan sorunlar olur, gelelim ürettiğini satma olayına; mantarı satımı günlük olur eğer ürettiğinizi satacağınız yeri ayarlamadıysanız ürün elinizde kalır. Korkutelide yıllardır yapılan gelişmiş bir pazarlama ağı oluştu bugün topladığım mantar yarın tüketicinin elinde olur ki olmassa mantar fire verir ertesi günde satıcıya zarar olarak geri döner, olaki satılmadı günlük olan mantar hemen salamura fabrikasına gönderilir, konserve olarak satılır tabi bulunduğunuz yerde konserve fabrikası varsa korkutelide 4 tane var düşünün burda bile satılmadığı oluyor özellikle yazın havalar sıcakken, kısacası mantarcılık çok zor bir iştir...