sahra Bu sitenin oluşumunu sağlyan meslektaşlarıma yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekür ediyorum.Aslında dün tarımsal üretim noktasında kendi kendini besleyen bir ülke olmaktan çıkıp dışa bağımlı olma noktasına gelen bir ülke konumuna düşmemeizi irdelemek gerekiyor.Bunu irdelerken arama motorlarından tarımsal sektördeki bir çok site karşımıza çıkar.Önemli olan bu konuları paylaşmamız.Son günlerde yaşanan sel felaketi v.b olaylar birgünlük değil şüphesiz.Çözümme gitmeyen bir çok konu var.İşte bu v.b çözümsüzlükleri beraberce çözmek için bu platformdan seslenmek ve birlikte başarmak elbette ülke ve emeğini ve ruhunu veren toprakla bütünleşen her insana destek olma adına buradayım.Tabiiki BEN buradayım değil BİZ burayız diyorum.Ziraat Mühendisi ,Peyzaj Mimarı olarak sorunları çözmek ve yardımcı olmak adına herkese merhaba diyorum. ÇAĞLAR AYDIN
selsarac Teşekkürler çağlar Bey, Sitemiz işini seven mesleğine gönül veren tüm meslektaşların buluşma noktasıdır. Desteğiniz için teşekkürler
ebru_kapucu haklısınız bunun için ne önlemler alınabili birey olarak ve peyzajcı olarak bize düşen görevler nelerdir?insan ülkesi için birşyler yapmak istemesi neden zor bunuda anlamıyorum
celalsungur Cevap: bu pencereden merhaba Hepinize iyi seneler diliyorum, ben Celal Sungur, inşaat mühendisiyim, sitenize Bursa'dan Pelin kardeşimin tavsiyesiyle katılıyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
selsarac Cevap: bu pencereden merhaba Teşekkürler celal bey sitemize hoşgeldiniz. Size de iyi seneler. sizinde herşey gönlünüzce olsun. size ve pelin hanıma selamlar
sahra Cevap: haklısınız ebru kapucu;4719 yazdıbunun için ne önlemler alınabili birey olarak ve peyzajcı olarak bize düşen görevler nelerdir?insan ülkesi için birşyler yapmak istemesi neden zor bunuda anlamıyorum meslektaşta bilgi payalşımı ve dayanışma olmalıdır diyorum
badem_adacy Cevap: bu pencereden merhaba Celal Sungur ağabeyimi gördüğüme çok sevindim.Hoşgelmiş. Ben de yeni üyeyim.Herkese Bursa'dan sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Pelin
thahper Cevap: bu pencereden merhaba Sevgili pelin sende forumumuza hoş gelmişsin. Katılımcı forumculuklarınızı bekliyoruz...
sahra Cevap: bu pencereden merhaba Türmenistanda çalışabilecek peyzaj konusunda deneyimli otocad ve arazi deneyimi olan arkadaşların bilgisine.(z.müh.,P.mim.,o.müh.) not birkişi orada çalışacak.maaş konusunda patronuna soracaksın.Yami işi kabul ettiğin kişi senin patronun oluyor.
13_istasyon Cevap: bu pencereden merhaba meraba arkadaşlar herkese kolay gelsin umarım umduğumuzu bulabiliriz burda herkese selam....