Cevap: armut ağacı hastalığı
Sayın gündüzalp95, sitemizde gönüllülük esastır. Hepimiz farklı işler sahibi evini geçindirmek için çabalayan insanlarız. Günün tüm yorgunluğu ve stresinden sonra birde akşam gelip evimizde gönüllü olarak vakit bulduğumuz ölçüde üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazı günlerde fazla mesaj yayınlanmış olabileceğinden gözden kaçan sorular tabiki olmaktadır. Bunu anlayışla karşılamalısınız. Üyelerimizin de cevaplaması mümkün olan birçok soru soruluyor ve üyelerimiz böylece birçok soruyu cevaplandırıyorlar. Belli ki üyelerimizin de gözünden kaçmış bu mesajınız.
Şunu da ifade etmek istiyorum, 2 aydır hadi biz görmedik. Siz nerdeydiniz?
Forum sitelerinde genel kural 3 gün içerisinde cevaplanmayan sorular için soruların altına hatırlatma mesajı yazılabilir. Tabii bu mesaj da 3 gündür cevap alamadım kapatın bu siteyi tarzında olmamalıdır. Başta dediğim gibi gönüllü kişilerin çalıştırdığı bir sistemde kimse cevap vermeye zorlanamaz. İşinize gelirse bu forumu kullanırsınız işinize gelmezse bahcesel tarzında birçok site var onlara da sorunuzu sorar onlardan cevap beklersiniz. Hangisi önce cevap verirse işinizi çözersiniz.
Sorunuza gelince; https://gardensel.com/tr/ linkinde açıklayıcı bilgiler var. Aslında 5 yıldır sitemizde ortaya atılmayan, tartışılmayan, yayınlanmayan bilgi kalmadı gibi... Birazcık arama yaparak cevaplarınızı kendiniz bulabilirsiniz.
saygılarımla