Cevap: Balık Avlama Tutkunları
Sn ÇELİK:Bu Konuda eğeitim çok önemli;Ayrıca yasal düzenlemeler şart.Sizin ve bizim gibi bir kaç insanın çırpınması bir şeyi değiştirmiyor.Eğitim derken okullları kastetmiyorum.Nice yüksekokul mezunu tanıdığım var ve çevre katili.Ama bunun yanında Üniversite bitiripdesonderece,bu topraklara canlılara saygılı,insanı ve Tabiat'ı seven kardeşlerimiz mevcut.Ama gönlümüz istiyorki çoğunlukta olalım.Kendim şahitim İktisatcı bir vatandaşın kışın 12 adet ördek avladığını,yine Kamuda çalışan bir vatandaşın yavrulu tavşanı tüfekle vurduğunu tesbit etdim.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün .Tabi yine yeniliyorum insanlarımızın bilinçli olması gerekli. Buda öncelikle aileden geliyor,daha sonra çember genişliyor.Akıllı ve iyi insanlara bu toplumun ihtiyacı çoookk!!.Ama yasal düzenlemeler şart.Bizim burda gurbetci çok,onlar anlatıyorlar.Orda kaza ile dahi olsa bir tavşanı öldürmenin cezası ağır diye;Üstüne,üstük öyle hiç kimse Orman idaresinden izinsiz ağaç kesemez.Ağaç sahibi siz olsanız bile.Tepkinizi iletdiğiniz için saygılar,esen kalınız.