tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Tamam o zaman.Siz dereye mi gitmeyi düşünüyorsunuz?Derede Sazan pek olmaz da.
unalsel Cevap: Balık Avlama Tutkunları Göl daha iyi olur sanırım. Ama eskiden çok balığa da alışık olduğumuz için şöyle yarım saate bir en az bir balık verecek bir yer bulmak gerek ki işin tadı çıksın değil mi.
tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Dikkat dikkat!!!Denizde balık sezonu iki gün önce açılmış bulunmaktadır.İlgililere duyurulur.Sezonun ilk Palamutları (6-8 TL ) den satışa sunulmuşdur.Herkese hayırlı olsun!
unalsel Cevap: Balık Avlama Tutkunları Hocam geçen Abanta Ala için gittik de o gün bir enayilik varmış alamadık hiç balık.
tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Kaç saat kaldınız acaba?Herhalde şöyle üç beş saat kalmışsınızdır.Ve Balık çıkmaması biraz ilginç çünkü oraya daha yeni yavru balıklar atıldı.İki sene etti ,çok balık olamsı gerek ama...
unalsel Cevap: Balık Avlama Tutkunları Sabah 5.30 gibi gittik 2 saat kadar kaldık. Yöredeki insanlar durumun bugün için böyle olduğunu söylediler. Hava buharlı imiş sanırırım.
tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Ha,bazı istisnalar varsa olabilir.Fakat Alabalık tutmanın keyfi bambaşka...
tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Sazan Balığını genelde pek kimse sevmez ama mangalda kokusu makusu olmuyor.Kötü koktuğuna inananlar için söylüyorum.Mangalda nefis oluyor ,herkes denemeli.
tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Dikkat,Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki şuanki Palamut Balığının tadı çok lezzetli.Herkes Palamut yemeli.Fiyatıda uygun.Kilosu on lira civarı.!!
tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Türkiye denizlerinde Uskumru tükendi herhalde......Üç sene öncesine kadar vardı ama....
tolga_somay Cevap: Balık Avlama Tutkunları Sazan sezonu 1-2 aya açılacak.Arkadaşlar,aynı zamanda denizdeki balıkların sezonu da yaz için kapanacaktır.Hamsiyi göremiyeceğiz🙁
tabyatci Efendim...balık konusunda bir yerel TV'de su ürünleri mühendisi Mühendisi bir kardeşimizle yaklaşık bir buçuk saatlik bir proğram yapmıştık.Bunu uygun görmeleri halinde sitemiz adminleri burada paylaşırlarsa faydalı olacağına inanıyorum.Tatlı su balıklarından sazan şu an çok lezzetli. Afiyet olsun,hayırlı avlar.
forewer_34 Balık tutkusu.Bende de var bu tutku.Ama kesinlikle ağ atmıyorum.Bir de kayığım var kafama estikçe açılıp misinayla balık tutuyorum.ÖZellikle palamut balığını 50 kancalı misina ile avlamaya bayılıyorum.20-30 tane balık birden takılıp sizi zorlarken onu çekmesi toplaması v.s. çok zevkli.Ufak balıklarıda (istavrit, çinekop, karagöz gibi) karadan avlamaya bayılıyorum.Ama kesinlikle ağ balıkçılığı bana göre değil.Normalde çok büyük bir teknem var 7 metre ve her türlü deniz koşuluna dayanabiliyor.Fakat zamansızlıktan onu da satıyorum.