Cevap: Çilek Yetiştiriciliği
Sayın Selahattin Yılmaz, işlem tamam, havale, yaptım. Pazartesi bankaya bakarsınız.Adres bilgilerini gönderdim.
Bunu, özeldende yazabilirdim. Buraya yazdım, herşey aleni olsun. istedim ve yanlış birşey yapmadığımız düşüncesinde olduğum için.
Fide, talebimi , öncelikle ,aldesem den karşılamaya çalıştım. fakat , sadece patlıcan, fidesi vardı. ve alacağım miktar az olduğu için, bizim gibi, amatörlerle, ancak, selahattin bey uğraştığı için, kar amaçlı değil, yardım ve dayanışma amaçlı olduğu için, konuyu, açık , herkesin bilgisi dahilinde yapmayı tercih ettim. Böylece küçük çaplı deneme yapmak isteyen başkalaları da yüreklenir. bir kaç kök bitki daha yeşerir belki.
Yardım ve desteklerinden dolayı selahattin beye teşekkürler.Sayın ubeyd arkadaşıma, gösterdiği ilgi ve yol göstericiliği için teşekkürler. Sayın selsarac arkadaşıma , ilk açıklamayı yaptığı ve yol gösterdiği için ayrıca teşekkür ederim. Vel hasıl maksat hasıl olmuştur. Emeği geçenlere, teşekkürler.Sıra geldi çilekleri yetiştirip , ve afiyetle yemeğe.(;