Cevap: Hüzeyin Ovak İstediğin Oldu
ubeyd;20503 flarum-bbcode.forum.quote.wroteYasal haklarınız var kullanmadıgınıza göre.Bir bildiğiniz mi var.Birde Hüseyin bey açıklama yapsada bu konu aydınlansa.
Sayın ubeyd ve Sayın üyeler;
İnanın bu durum için ve bu açıklamayı yapmak zorunda bırakıldığım için oldukça üzgünüm...🙁
Organic tarım Nic'i altında yazan bu şahısın BMR TARIM ve B5A organik sıvı gübre ile Bağlantısı şudur:
Bu bayan Bmr tarım ilk kurulduğunda şirketin web sayfasını kurmakla görevli idi...Yaptığı yanlış hareketler ve tutumlar yüzünden BMR TARIM VE HAYVANCILIK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Refik YILDIZ tarafından kısa sürede işine son verildi...
Bu aşamadan sonra anlaşılmaz bir intikam hırsı ile B5A yı yıpratma amaçlı bu tür tutumlar takınmaya başladı..Ben ve Ortağım Sayın Mehmet ÇELİK Sayın refik YILDIZ ile bu konuyu defalarca görüştük ve hissi değil itidalli davranmaya çalıştık..
Çünkü bizim amacımız Türk tarımı ve Türk çiftçisi için son derece önemli bir buluş olan B5A organik sıvı gübreyi tanıtmak ve ülkemiz insanının bu üründen maksimum derecede faydalanmasını sağlamaktı...Bu bağlamda bu konuyu sanki bir pazar kavgası imişcesine insanların önünde tartışmak istemedik...Nitekim Agaçlar net te de böyle bir olay yaşanmış ve Refik bey tarafından konuyu merak eden üyelere B5A nın satışı konusunda tek yetkili(ortağım Mehmet Çelik ve Ben)olarak deklare edildik...
Maalesef bu konu şimdi tekrar önümüze çıktı...Sanal ortamda bu tür yayınlarla başa çıkmak malumunuz üzere çok zor...Bu nedenle Sayın Refik YILDIZ ile tekrar görüştük ve bu konuyu ilettik...
Refik Bey de Bu Mesajı Aynen yaınlamamı istedi:...
ORGANİC TARIM VE ZİŞAN ONUR'un BMR TARIM VE B5A SIVI ORGANİK GÜBRE İLE HİÇBİR ŞEKİLDE BİR BAĞLANTISI YOKTUR!..KONUYU MERAK EDEN ÜYELERE ÖZEL MESAJ İLE BENİM TELEFONUMU BİLDİRİN BENİ ARAYABİLİRLER..HATTA SAYIN ÜYELERİMİZ BU ŞAHISTAN YÜKLÜ MİKTARDA B5A TALEP ETSİN,GÖNDEREMEYECEKTİR ÇÜNKÜ 1 LİTRE DAHİ TEMİN EDEMEZ...BU TÜR MESNETSİZ AÇIKLAMALARI ŞAHSIN KENDİSİNİ BAĞLAR BMR TARIM'ı BAĞLAMAZ...
Bu açıklama babında Sayın Refik YILDIZ'ın telefonunu Sayın Selami SARAÇ ve Sayın Ubeyd'in özeline mesaj ile yolluyorum..
Bu şahsısa da herhangi bir şekilde cevap vermiyorum çünkü muhatabım değildir...
Böyle bir konuyu sitenize taşıyıp sizleri gereksiz yere meşgul ettiğim için son derece üzgünüm,Çok özür diliyorum..
SAYGILAR...
NOT: Bu şahsın vermiş olduğu linkteki tüm belgeler anlaşılacağı üzere BMR TARIM'a ait olup www.bmrtarim.net adresinden alıntıdır..Buşahısla ve organic tarım ile hiçbir ilgisi yoktur...