Cevap: Aşı ıle çogaltma
ubeyd;48135 yazdıYa Eşkıya kardeş geçenin bu vaktinde beni güldürdün. Allahda seni güldürsün kazancını bol etsin. Ha birde şu eşkıya adını değiştirsen bence çok iyi olur.
abi eşkiya ismine herkez takılıyo kimse sevmiyo zaten ama o ismin üzerinde kıdemli bahçesel üyesi yazıyo😃 deyiştirmem bir kere deyiştirdim onuda beyenmediler anlamlı manalı olsun diye tabiatın muhafızları koydum biomermiydi ne birisi ismini tam hatırlamıyom sen önce git türkçenin muhafızlığını yap der gibi bişi dedi bende ondan vaz geçtim iyi böyle zaten herkez gördü ben zarasız eşkiyayım zaten eşkiyalıklada alakam yok ölesine türkçe bişi olsun diye eşkiyaları sevdiğim için ama filimlerdeki eşkiyaları birde ben egeliyimya efelik ruhumuzda var herhalde ondan birde karaselvi arkadaşta egeli
abi birde neden güldün anlamadım bu bizim uşağa özgü pazarlama şeklidir sabah biraz pahalı olur ürünler hali vakti yerinde olan hazır para yiyenler maşını yiyenler sabah gelir alış verişe akşam üstünden sonra ise normal kesim akşama doğru ise fakir kesim pazara çıkar öle yani bizim zaten normal satış şeklimizde pazarda böledir önce deyerli sonra normal sonra mecbur kalırsak ucuz😃 ama nasıl olsa kendi üretimimiz olduğu için sadece satıp satamamız önemli mesela marul satıyoruz dielim bu marula 1 lira dedik satılmazsa 75 kuruş sonra 1.5 kilosu 1 lira sonra 5o kuruş daha satılazsa süt fabrikasına süt fabrikası neresi biliyonmu benim inekler.😃 zaten seneye de muhtemelen asmaları satış şeklimde böle olur😃