Cevap: Çapa makinaları hakkında
Sayın Selsaraç Konuya size teşekkür ederek başlamak istiyorum. Tavsiyeleriniz üzere yağmur marka çapa makinası aldım(yet512).2,3 ay önce Foruma üye oldum burada paylaşılan bilgiler doğrultusunda iyi bir makina aldığımı düşünüyorum. makinayı 2 kez denedim süper bişey aynı güçte başka makinaların başarısız olduğu kendi bahcemde(dik olmasından dolayı) ama yet 512 hiç zorlanbmadan işimi gördü.Alacak arkadaşlarada Tavsiyem yağmur,taral,sep hiç başka makinayla kafalarını yormasınlar bu markaların her türlü bahceye hitap eden küçük büyük modelleri var.
Forumda işin uzmanı arkadaşlar her türlü bilgiyi vermişler ben hiç soru sormadan tavsiyeleri okuyarak aldım. Burada her türlü bilgi var Konuşulması tartışılması gereken bunu başka hangi amaçlarla kullanabiliriz ben bir adate redüktör almayı bunu şaftla kuyruk miline bağlayıp bu makinayı ODUN KESME TEZGAHI, İNŞAAT VİNCİ,TOPRAK BURGUSU Vb aklıma daha bir sürü şey geliyor YOUTUBE de bunlarla ilgili (Yur dışından) videolar var Mutlaka izleyin adamlar neler yapmışlar mini kazıcı yani bildiğimiz kato dahi yapmışlar burada böyle konuları tartışmamız gerekir Başta SELSARAÇ Olmak üzere bütün arkadaşlarıma tavsiyelerinden dolayı teşekkür ediyorum.