Cevap: Selam bahceselforumsel vede üyeleri
Selam arkadaşlar bugüne kadar yazdıklarımla havuz konusunda epey başınızı ağrıttım ama sizlere kocaman bır teşekkür nedenmı çünki paylaşım harıka,site cok özel vede karıyerli zıraatcılarla dolu olması sıtemızın daha bır ayrıcalıklı olmasını saglamış bız dogayı sevenlerede, toprağa aşık olanlarada uygulamak kalıyor.Belkide sizlerde benımle aynı kanıdasınızdır.bundan sonra havuzu tamamlayıncada ziraatcı arkadaşlardan havuz bitkilerı hakkında bılgı alacagım ve havuzumun başında kahvemi yudumlarken bAHÇESELFORUMSEL üye ve tüm emegi gecenlerede hep minnet borcumu hatırlayıp sizlerle birlikte olacagım Nasılmı?tabiki hayallerımi bahcemle birlikte sizlerde süsleyeceksiniz.iyiki tanımışım vede sizlerle birlikte olmaktan cooook mutluyum.Ben siteyi neye benzettim biliyormusunuz?Doğaya Doğa nasılki kendini sürekli olarak yenileyen ve değiştiren.canlı vede cansız varlıkların hepsini kapsamakta Bahçeselforumselde biz üyeleri kapsayan ve tüm bilgileri paylaşıma sunan bızleri yetiştiren bılmedıklerımızı öğreten değerli bir site bu yüzden doğaya benzettım tertemiz havasını teneffüs ettim.Bizlere kucak açıp bıkmadan usanmadan bilgilendirdigin için teşekkürlerBAHÇESELFORUMSEL.sizlere sevgiler....😃