eMerkez 2006 1.0
Boyut : 1.72 Mb
Kullanım izni : 60 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Özel Egitim, Rehabilitasyon Merkezlerine yönelik, Ögrenci / Personel, Aylik Ders Plani Takip uygulamaidir. Tüm Özel Egitim, Rehabilitasyon Merkezleri, eMerkez 2006 projesi kapsami alanindadir.
Özel Egitim Merkezleri faaliyetlerinin modellenmis halidir. Bir Egitim Merkezinde islemler nasil yürüyorsa ayni model eMerkez 2006ya aktarilmistir.
Ögrencilere ait Aylik Ders Plani ma islemlerini basitlastiran, hatali uygulamalari blokeleyen akilli bir yapisi vardir.
Milli Egitim Bakanligina bagli merkezlerin A-BEP (Aylik Bireysellesmis Egitim Plani), Meslek Elemani Aylik Çalisma Çizelgesi, Fatura Icmal, Ödeme Emri gibi evrak niteligindeki belgelerin basimi yapilabilmektedir.
Ögrenci Saglik Raporu, RAM (Rehberlik Arastirma Merkezi) Raporu takibi yapilabilirsinsin, her ögrenci için sonsuz sayida ebeveyn kaydi imkani ile kayit zenginligi saglanir.
Iki asamali T.C.Kimlik testü vardir. Ilk asamada Nete baglanti ihtiyaci yoktur. Numara bütünlügü aritmetiksel teste tabi tutularak dogrulugu/tutarliligi test edilir. Dilenirse ikinci asamada da dogru kisiye ait olup olmadiginin teyidi için Net araciligiyla WebServisleri kullanilarak sorgulama yapilip isim, soyad, dogum tarihi alinir.
Programda ögrenci kisitlamasi yoktur. Tek, uygun fiyat politikasi güdülecektir.
Merkezlerle diyalog sürmekte, Beta testlerinin sonuna gelinmektedir.
Proje tasarimina katkida bulunmak adina uygun gördügünüz eklentileri, / yada deneme sürümünde karsilasilan sorunlari eMerkez 2006 resmi web sitesindeki WebMail formu ile bildirebilirsinsin, Proje Ekibi ile iletisim kurabilirsinsinsin.

Devami...