docka2001 Cevap: Yeni Elma Çeşitleri arkadaşlar kolay gelsın bodur meyve ağaçlarını nerden bulabılırız ankaradan gerçekden yardımcı olursanız memnun olurum şımdıden saolun
thahper Cevap: Yeni Elma Çeşitleri Anakarda üretici var mı bilemiyorum ama Türkiyede fidancılığın merkxi Bursa, Tokat, Isparta gibi illerdir en yakın olanına gidip sertifkalı olanlardan seçmenizi tavsiye ederim.
onur_17 Cevap: Yeni Elma Çeşitleri günümüzde yeni elma çeşitleri genellikle yabancı çeşitlerdir.Gün geçtikçe yerli çeşitlerimiz kaybolmaktadır. lütfen biraz gayret gösterelim.
endiku Cevap: Yeni Elma Çeşitleri sertifikalı starking elma diktim 3hafta oldu filiz vermedi.beni aydınlatırsanız sevinirim.
turanturk Cevap: Yeni Elma Çeşitleri crowngold :elma çeşidinin özelliklerini bilmek istiyorum. çok önemli teşekkür ederim
turanturk Cevap: Yeni Elma Çeşitleri 5 dönüm elma bahçesi kuracağım.rakım 900.çeşit deseni sizce ne olmalı
diablolove Cevap: Yeni Elma Çeşitleri ben yeni çıkan elma çeşitlerini öğrenmek istiyorum ama acele olursa makbule geçer
diablolove Cevap: Yeni Elma Çeşitleri ben yenielma çeşitlerini öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ama biraz acele olursa sevinirim
diablolove Cevap: Yeni Elma Çeşitleri ayrıca yeni çıkan armut çeşitlerinide öğrenmem mümkünmü bana söylerseniz makbule geçer