robinalp Merhaba Arkadaşalr; Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezunu ve halen öğretime devam eden arkadaşlar bu başlık altında tanışalım ve her konuda paylaşıma katılalım. Alp Arslan Kırkpınar
emine_karadag Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri slm ben EMİNE KARADAĞ OMYO DAN MEZUNUM
nihat32 Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri emine hn mrb. ben nihat topraksız tarım diye haberler de çıkan poşetler içinde toprak kullanmadan sebze yetiştiriyolar.. bilginiz varsa biraz anlata bilirmisiniz. malzemeleri nelerdir... mesela teşekkürler
emine_karadag Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri slm nihat bey topraksız tarım topraga alternatif olabilecek maddelerden oluşur. bu kültürde toprak kullanılmaz.onun yerine çakıl,kum,perlit,su vb maddelerin ayrı ayrı veya bir arada kullanım şeklidir.
nihat32 Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri paylaştığınız için teşekkürler emine hn. yalnız benim istediğim nasıl uygulanıyor. bende kendim yetiştirmek istiyorum.. bu uygulamaları gösteren bi adres varmı..
robinalp Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri Sayın Nihat32; Forumumuzdaki Ziraat/Tarım bölümünde, Temel Tarımsal Bilgiler başlığının altında Topraksız tarım alt başlığında Bahcesel.com yöneticisi Sayın selami Saraç'ın açıklayıcı bilgilerinden yararlanabilirsin. Ayrıca takıldığın konularda yardıma hazırım. Saygılarımla..
robinalp Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri Sevgili Emine Karadağ aramıza hoş geldiniz. Şuan neler yapıyorsunuz, nerelerdesiniz ? Bize biraz kendinizden bahsederseniz sizi tanımış oluruz. Saygılar..
emine_karadag Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri hoş buldum syn robinalp ben şu an ortacada bulunuyorum ve sarıgermede 5 yıldızlı bır otelın bahçe sorumlusu alarak çalışıyorum.
robinalp Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri Selam Maviş ; Aramıza hoş geldiniz.
robinalp Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri Sevgili Maviş ; Şuan neler yapıyorsunuz, nerelerdesiniz ? Bize biraz kendinizden bahsederseniz sizi tanımış oluruz. Saygılar..
emine_karadag Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri slm mehtap hanım haftaya görüşürüz
mavyth Cevap: Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Mezun ve Öğrencileri Saol cnm 4 gözle bekliyorum sizleri emine hanım ve eşi yusuf bey sizleri 4 gözle bekliyuorum