Cevap: Sevgili Dostlar Merhaba
Sn Cumhur Tonba:Öncelikle selam ve saygılar dileyerek sözlerime başlıyorum. Bende Sn Selami Bey gibi pek çok siteye üyeyim.Bunların arasında ağaçlar net'de var.Aradaki fark şu:Bahcesel Her kesime hitap ediyor.Okuryazardandan tutun,Yüksek okula kadar.Eleştirisini yapayım;Ağaçlar.net.Öyle değil.Türkçe üslubunuz düzgün olacak,İmla kurallarına dikkat edeceksiniz.Yani belli bir eğitim düzeyiniz olacak.Kendimden örnek vereyim;Orada bir kaç-kez yaz yazmak istedim,Yöneticiden uyarı aldım.Gerekce nokta eksik,virgül yok vs.Bende vazgeçtim.Üstelik benim imla kurallarım o kadarda kötü değil.Olabilirde,bazen bir harf yada kelimede yanlışlıklar olabiliyor.Sisteminiz vede kafanız tabanada,tavada uyacak yoksa başarılı olamazsınız.Üstelik site sahipleri ve medaratörler bu yapılan yanlışları düzeltebilecek.Bu konuda şahsi görüşüm en iyi BAHCESEL,öteki site yöneticileride dahil olmak üzere,BAHCESEL yöneticilerini de ne tanırım,nede görüştüm.Benimki Gönül işi,Ama;Ortada hoş ve güzel bir diyalog oluştu,En kısa zamanda tanışmak arzusundayım.Yoksa hepisi ülkemizin insanı ve herkese kapımız,gönlümüz açık.Aranıza girip,müdahale etdiğim içinde kusura bakmayınız.Yanlışımız varsa,sizdende Ağaçlar.net'dende özür dileriz.Esen kalınız.