murathanoglu Selam arkadaşlar sitenizi, 110 dekarlık bir alanı ağaçlandırmak için proje çalışması yaparken tesadüfen buldum. Ağaç dostu olarak hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
selahattin_yilmaz Cevap: Bensiz Olur mu? Hoş geldiniz sevgili murathanoglu, umarım aradığınızı burada bulursunuz ve hep birlikte paylaşımlarda bulunuruz.
murathanoglu Cevap: Bensiz Olur mu? Hoşbuldum, hepinize candan teşekkür ediyorum, aradığımı bulacağımdan eminim emeği geçenler sağolsun-varolsun.
murathanoglu Cevap: Bensiz Olur mu? akcabey;25012 yazdıhos geldiniz calışmanızda basarılar ve tebrikler Teşekkür ederim.
robinalp Cevap: Bensiz Olur mu? Sayın Murathanoğlu; Aramıza hoş geldiniz. Bu arada projenizden de forum içerisinde bilgiler sunarsanız tüm arkadaşların faydalanmasını sağlamış olursunuz. Başarılar diliyorum.
murathanoglu Cevap: Bensiz Olur mu? robinalp;25026 yazdıSayın Murathanoğlu; Aramıza hoş geldiniz. Bu arada projenizden de forum içerisinde bilgiler sunarsanız tüm arkadaşların faydalanmasını sağlamış olursunuz. Başarılar diliyorum. Teşekkür ederim. Ayrıca konuları takip ediyorum yeri geldikçe bilgilendiririm, tabi arkadaşlarım yardıma ihtiyacı olursa. 🙂)😃
murathanoglu Cevap: Bensiz Olur mu? ezgili dünyam;25056 yazdıHoşgeldiniz🙂 Projenizde başarılar diliyorum. Teşekkür ederim.