tolga_somay Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler peki nasıl ekebilirim?2 cm çukur açıp 5 tana tohum atsam olur mu??
cesurturk Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler tolga somay;50326 yazdı2 cm çukur açıp 5 tane tohum atsam olur mu? 2 cm derinlikte olur fakat daha geç çıkar. 0.50 - 1 cm derinlik daha uygundur.
tolga_somay Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler hayır pazardan 6 cm lik fideler alacagım.(biber)ne zaman dikebilirim acaba?
cesurturk Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler tolga somay;50747 yazdıhayır pazardan 6 cm lik fideler alacagım.(biber)ne zaman dikebilirim acaba? Pazardan alacağınız biber fidesi dikime hazırdır zaten hemen toprağa dikebilirsiniz.
tolga_somay Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler ama şu günlerde hava sıcaklığı 5 dereceye kadar düşüyor.biber fidesi zarar görmez mi?
tolga_somay Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler biber içinb uygun sıcaklıklar nedir acaba ???bilen varmı???
cesurturk Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler tolga somay;51141 yazdıyardım eden yok mu? Tolga bey bakın bu linkte biberle ilgili yetiştiricilik bilgileri var. https://gardensel.com/tr/
keremys Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler eğer yaprak biti ise domates yapraklarını kaynatıp soğuduktan sonra böceklere yani yapraklara püskürtebilirsiniz
tolga_somay Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler Evet benim biberlerimde yeşil ve küçük böcekler var.Bu böcekler biberlrimin her yerini sitila ediyor ve çok hızlı çoğalıyor.Ben bu konuda ne yapmalıyım acaba?
selahattin_yilmaz Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler Böcekelri için organik çözüm olarak böcekli alana kül serpme, ekşimiş yoğurt püskürtme gibi işlerde yapabilirsiniz.
tolga_somay Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler peki domates yaprağını kaynatıp püskürtsem olur mu?O benim için çok daha kolay olur da.Ama işe yarar mı?
tolga_somay Cevap: Biberle İlgili Genel Bilgiler Bu yaprak bitleri için her evde uygulanabilir kolay bir organik ilaç varmı?Varsa tavsiye alabilir miyim?