Cevap: Baldur garten 2008 sezonu açıldı
selsarac;5266 yazdıTavsiyenize Teşekkürler.
Güzel bir siteymiş. Ben yıllardır böyle bir siteyi hayal ettim. İnşallah bize de nasip olur böyle bir site. Hem bilgi, hem tanıtım, hem satış. Böyle bir site çok ciddi emek ve vakit gerektiriyor veya güçlü bir kadro, ciddi bir yatırım gerekir. Bahcesel ekibi bunu yapmaktan aciz değildir. Bizi takip edin.
Bahcesel ekibi bu siteden çok daha güzelini yapar.
Sayın selsaraç; tohum satışı veya fide, canlı çiçek satışı yapılan yerler var. Çok sınırlı satışları var. Beğendiğiniz tohum veya fide vs üst üste eklediğiniz zaman büyük fiyatlar tutuyor. Genellikle benzer türde tohumlar geliyor, çeşit yok. Kısacası çok cazip değil.
Yurt dışından tohum siparişleri ise dil ve iletişim problemi de dahil olmak üzere bir çok sıkıntıya neden oluyor. Daha profesyonelce bu işi yapmak gerekiyor. O zaman da şöyle bir problem yaşıyorsunuz. Çok az sayıda tohumu şişirilmiş fiyatlarla alıyorsunuz.
Üyelerinizin yaşadığı bu tür sıkıntılara çözüm bulmak adına ve fazla ticari bakmadan bir girişimde bulunabilirsiniz. Veya bu işi yapabilecek birinin ön ayak olmasıyla ortak siparişler yapılabilir. Daha ekonumik olue sipariş verenler adına.