Cevap: Evet Neden ???
Sn Saraç Bu Nedenli ve düşündürücü vede haklı mizahsel teşekkürler.Paylaşım açısından başımdan geçen ilgiç bir olayı anlatayım.Eşim ve 2 çocuğumla gece bir akraba ziyaretinden dönüyordum,Şehir içinde trafik polisleri kotrol yapıyorlardı; ve Önümüzdeki arçları durdurup şunu söylüyordu memr bey"Emniyet Kemerini Takmadığınız için size bir çikolata" deyip gönderiyorlardı.Gerçektende sürücülerin hepsinin emniyet kemeri takılı değildi.Ama benimki takılıydı,sıra bana gelince polis aynı sözü tekrarladı ;ama benim Emniyet kemerimin takılı olduğunu gördü.Bende gayet nazikane ve şakalı şekilde,takmıyane bir,takana ne vereceksiniz dedim.Olay karşısında polis şaşırdı ve ben 4 adet çikolta istedim,Polis şaşırdı neden dedi. Bu durumda bocalayan polisin imdadına amiri yetişdi ve durumu anlatınca gayet nazik bir şekilde haklısınız dedi ve bize 4 adet çikolata ikram etdi.Polisimizin inceliği,ve beyefendiliği beni duygulandırdı.Neden diğer görevlilerimiz ve insanlarımız böyle nazik ve kibarene olmuyor. Size selamlar,böyle yukarıdaki gibi ince ve düşünceli yazılarınızı tüm site üyelerinden bekliyoruz.Esen kalınız.