Şimdi geçen sene 29 ağustosta ben bu turp , alkol , karabiber karışımını uyguladım boğazıma.Ayda bir şişen bademciklerim 1 seneye yakın şişmedi ancak arada hafif rahatsız edecek kadar 1-2 günlük ben burdayım dedi ama hiç rahatsız etmedi.Taki bu haftaya kadar... Yine şişti arkadaşlar şu an hafif ateş ve eski davul şişliğinde antibiyotik kullanmıyorum yalnız bu mevsimde turp bulmak zor olduğu için dün bulduğum küçük bir turpla uyguladım bu yöntemi biraz rahatlama oldu ama işe yaramadı, bugün gittim büyük kırmızı turplardan buldum ve biraz önce safl alkol , karabiber ile turp rendesini karıştırıp uyguladım.Hatta iyice yanıncaya kadar 4 dakka civarı boğazımda tutttum, çıkardıktan sonra da boğazımı yıkamadım yanmaya devam etti hatta yeni yeni geçiyor yanma. Şimdi geçen sene ilk uyguladığımda ateşimi bile düşüren uygululama aradan bir seneye yakın süre geçmesine rağmen neden tekrar bademciklerim şişti bu kadar insan kurtulmuşken benim neden tekrar etti ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum.Konuya en son geçen sene ben yazmışım umarım cevap verebilecek üstadlarımız buradalardır...