Arkadaşlar geçenlerde Balıkesir/Sındırgı ya gittiğimde yakınlarım ile sohbet ederken konu fidan üzerine açıldı.Ne yapalım ne ekelim derken GüLDÜRDEK Orman Üretim Fidanlığı var oradan istenilen fidanları ücretli olarak temin edebilirsiniz dediler.Bizde atladık arabamıza Sındırgı Simav karayolundan 50 km uzaklıkta ki Güldürdeği bulduk.
Ama mesai saatlerinin dışında gittiğimiz için içeri girememe sorunu çıktı karşımıza.Fakat Yanımızda yoldan aldığımı Orman memuru Süleyman bey içerde ki görevliyi tanıdığı için giriş yapabildik.Etik bir durum değil ama misafiriz sonuçta oda bizi kırmadı aldı içeri.

Tabii hoşgeldiniz faslından sonra genel üretim ve yapılan işler ile bilgiler aldıktan sonra ekim yerlerine götürdü bizleri sağolsun .3-5 adet fidan verdi .Ücret teklif ettik almadı .Bizden size hediyemiz olsun dedi.

Yukarıda resimde fidanların söküm yeri

Fidanlar elimizde ......J

Artık kapıya doğru ilerlemenın zamanı ......J

Yoldan aldığımız ve bize yardımcı olan Süleyman bey Orman çalışanı....

Fidanlar gezilirken.....

Fidan üretim alanlarından bazı kareler.......

Son çıkış hatıra fotoğrafı
Not:Fidan ihtiyacı olan arkadaşlar mesai saatlerinde Güldürdek Orman Fidanlığından satın alabilirler.....
Ama mesai saatlerinin dışında gittiğimiz için içeri girememe sorunu çıktı karşımıza.Fakat Yanımızda yoldan aldığımı Orman memuru Süleyman bey içerde ki görevliyi tanıdığı için giriş yapabildik.Etik bir durum değil ama misafiriz sonuçta oda bizi kırmadı aldı içeri.

Tabii hoşgeldiniz faslından sonra genel üretim ve yapılan işler ile bilgiler aldıktan sonra ekim yerlerine götürdü bizleri sağolsun .3-5 adet fidan verdi .Ücret teklif ettik almadı .Bizden size hediyemiz olsun dedi.

Yukarıda resimde fidanların söküm yeri

Fidanlar elimizde ......J

Artık kapıya doğru ilerlemenın zamanı ......J

Yoldan aldığımız ve bize yardımcı olan Süleyman bey Orman çalışanı....

Fidanlar gezilirken.....

Fidan üretim alanlarından bazı kareler.......

Son çıkış hatıra fotoğrafı
Not:Fidan ihtiyacı olan arkadaşlar mesai saatlerinde Güldürdek Orman Fidanlığından satın alabilirler.....