fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güney Afrikada ki bir turizm bürosunun web sitesine gelen sorular ve site yönetimince verilen cevaplar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Güney Afrikada ki bir turizm bürosunun web sitesine gelen sorular ve site yönetimince verilen cevaplar

Soru-Caddelerde fil görebilecekmiyiz ? (USA)
    Cevap- Bu ne kadar alkol aldığınıza bağlı.

S-Güneyafrikada arazide dolaşmak güvenlimidir ? (İsveç)
    C-Demek ki İsveçliler hakkında anlatılanlar doğru imiş.

S-Güneyafrikada zaman nasıl geçer ? (USA)
    C-Geriyedoğru.Fazla geç kalmayın , yalnız uçamayacak kadar ufalabilirsiniz.

S-Güneyafrikada para otomatları(ATM) bulunurmu ? Ve bana Johannesburg, Kapstadt, Knysna ve Jeffrey's Bay'de bulunanların bir listesini yollarmısınız ? (GB)
    C-Sizin köleniz neden ölmüştü ?

S-Güneyafrikadaki Koala yarışları hakkında bana bilgi verebilirmisiniz ? (USA)
    C-Avustralya Pasifik Okyanusunun ortasındaki büyük adadır.Af-ri-ka ise Avrupanın güneyindeki üçgen şeklindeki kıtadır ki,üzerinde bahsettiğiniz hayvanlardan yaşama.......; pardon,pardon ; Koala yarışları her salı akşamı Hillbrow'da düzenlenmektedir. Fakat çıplak gelmeniz gerekiyor.

S-Güneyafrikada kuzey hangi yöndedir ? (USA)
    C-Güneye doğru bakın ve kendinizi 180 derece döndürün.

S-Güneyafrikada parfüm var mı ? (F)
    C-Hayır , çünkü kötü kokmadığımız için kullanmıyoruz.

S-Bana Güneyafrıkanın kadınlarının sayısının erkeklere göre daha az olduğu bölgeleri bildirirmisiniz ? (Italya)
    C-Evet,gay gece klüpleri.

S-Güneyafrikada yılbaşılarını kutlarmısınız ? (F)
    C-Arasıra,bu da aşağı yukarı senede bir kereye denk geliyor.

S-Güneyafrikada hıyarcıklı veba var mı ? (D)
    C-Yok ama gelirken getirebilirsiniz.

S-Orada ingilizce konuşabilecekmiyim ? (USA)
    C-Kesinlikle ; bu lisana sahipseniz,burada da konuşabileceksiniz.

S-Bana çıngıraklı yılan sokmasına karşı serum bulunduran hastanelerin listesini yollarmısınız lütfen ? (USA)
    C-Çıngıraklı yılanlar sadece sizin geldiğiniz yer olan Amerikada yaşarlar. Buradaki yılanlar zararsızdır ve evcil hayvanlar gibi sevebilirsiniz.

S-Kapstadt'da supermarket var mı ve yıl boyunca süt bulabilirmiyim ? (D)
    C-Hayır,bizler böğürtlen toplayan göçebeleriz.Süt burada yasaktır.

S-Güneyafrikada yağmur yağar mı ? TV'de oralara yağdığını hiç görmedim. O zaman orada bitkiler nasıl yetişiyor ? (UK)
    C-Biz her türlü bitkiyi tamamen büyümüş şekilde ithal ediyor ve toprağa dikiyoruz. Sonrada karşılarına geçip çürümelerini seyrediyoruz.
Working...
X