Wise Registry Cleaner 3.01 Build 105
Boyut : 1.1 Mb
Kullanım izni : 15 Gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
TANITIM

Wise Registry Cleaner, ücretsiz bir kayit defteri düzenleme, temizleme uygulamaidir. Birkaç tiklama sayesinde kayit defterini temizleyebilirsinsin, olusmus hatalari giderebilirsinsinsin. Program ise sisteminizi taramakla basliyor. Tarayarak geçersiz, hatali girisleri buluyor.
Sisteminizin hizini en yüksek seviyeye çikarmaya çalisiyor. Sürekli uygulama ekleyip kaldirma, virüs gibi bazi zarar verici içerikler kayit defterine zarar verirler. Program sisteminizi analiz ederek olusan hatayi, temizlenmesi gereken girdilerin size bir detayini gösteriyor. Dilerseniz uygulama buradaki hatalari otomatik düzeltiyor.
Programin düzenledigi, temizledigi bazi hatalar ise söyle;
Kullanilmayan dosya uzantilari
Hatali sürücü dosyalari
Hatali ActiveX testleri
Geçersiz, bozulmus yardim dosyalari
Geçersiz dizin, yollar
Kullanilmayan, geçersiz kisayollar
Hatali dosya, klasörler
Bozuk kurulum dosyalari
Hatali baslangiç uygulamalari
Hatali, çalismayan yazi tipleri

Devami...
Boyut : 1.1 Mb
Kullanım izni : 15 Gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
TANITIM

Wise Registry Cleaner, ücretsiz bir kayit defteri düzenleme, temizleme uygulamaidir. Birkaç tiklama sayesinde kayit defterini temizleyebilirsinsin, olusmus hatalari giderebilirsinsinsin. Program ise sisteminizi taramakla basliyor. Tarayarak geçersiz, hatali girisleri buluyor.
Sisteminizin hizini en yüksek seviyeye çikarmaya çalisiyor. Sürekli uygulama ekleyip kaldirma, virüs gibi bazi zarar verici içerikler kayit defterine zarar verirler. Program sisteminizi analiz ederek olusan hatayi, temizlenmesi gereken girdilerin size bir detayini gösteriyor. Dilerseniz uygulama buradaki hatalari otomatik düzeltiyor.
Programin düzenledigi, temizledigi bazi hatalar ise söyle;
Kullanilmayan dosya uzantilari
Hatali sürücü dosyalari
Hatali ActiveX testleri
Geçersiz, bozulmus yardim dosyalari
Geçersiz dizin, yollar
Kullanilmayan, geçersiz kisayollar
Hatali dosya, klasörler
Bozuk kurulum dosyalari
Hatali baslangiç uygulamalari
Hatali, çalismayan yazi tipleri

Devami...