fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pratik Kadin Dogum Hasta Takibi Programi 1.1

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Pratik Kadin Dogum Hasta Takibi Programi 1.1

Pratik Kadin Dogum Hasta Takibi Programi 1.1
    Boyut : 1.7 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM

Pratik Kadin Dogum Hasta Takibi Programi kullanılabilirsinsini son derece basit; fakat çok detayli bir hasta takip uygulamaidir.

Pratik Yazilimin 16 yillik bilgi birikimi, tip doktoru genel müdürümüzün yardimlari ile Kadin Hastaliklari, Dogum Uzmanlarimiz için nmis essiz kullanisli bir uygulama.

Dilerseniz uygulamai çok basit sekilde kullanin, dilerseniz her türlü detayi kullanarak akademik çalismalariniza destek olsun.

Detayli hasta tanitim kartlari, günlük testler, ameliyat, infertilite, ultrason, gebe takibi intrauterin ultrason takibi, reçete, epikriz raporu ma, tablo durumunda listeler ile muayenelerin basit yorumlanmasi, laboratuvar bilgilerinin girilmesi, ayrintili raporlar ile en büyük yardimciniz olacagina inaniyoruz. Programi incelediginizde bize hak vereceksin.

Programin çalisabilmesi için ayrica Borland Database Engine (BDE) ihtiyaci vardir. Eger sisteminizde yüklü degilse lütfen buradan kaydedip yükleyiniz.

Programin Kullanici kodu: 001
    Sifresi: pratik

Programin tüm bölümleri kullanılabilirsinsina açiktir, ancak kisitli sayida kayit girmenize izin verilmektedir. Maksimum kayit sayisina ulasildiginda uygulama sizi uyarir, yepyeni kayit girmenize izin vermez. Bu durumda varolan kayitlari silerek yepyeniden girisler yapabilirsinsinsin.

Programin bedeli sadece 100 YTL. Bu fiyat egitim destegi içermemektedir.

Devami...
Working...
X