Musicmatch Jukebox 10.00.4015c
Boyut : 26.3 Mb
Kullanım izni : 5 Gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Musicmatch Jukebox, ana olarak PCda müzik dinlemek için kullanabileceginiz bir uygulamadir. Bu uygulama sayesinde ister diskiniz üzerinde bulunan müzikleri ister Net üzerinden müzik dinleme olanagina sahipsin. Programin bir başka avantaji ise Net üzerinden size 600.000 sakiya ulasan bir arsiv sunmasi. Bunun yaninda uygulamada Net üzerinden radiyo dinleme özelligide bulunuyor. Musicmatch Jukebox uygulamai ile müzik konusunda her türlü istekleriginize cevap bulabilecek, müzigi doyasiya yasayabileceksin.
Programin Özellikleri
+ Internet üzerinden dünya radyolarini dinleyebilme özelligi.
+ Programin kendi servere üzerinde bulunan çok genis müzik arsivinden müzik dinleme yada indirebilme özelligi.
+ Musicmatch Jukebox uygulamai ile sarki, sakicilar hakkinda detayli bilgilere ulasabilme özelligi.
+ Cd siparisi verebilme özelligi. Müzik indirmek uzun sürüyor, buradaki sizi sikiyorsa buradaki özellik full size göre.
+ Video izleyebilme özelligi.
- Ne yazikki indirdiginiz müzikler için aylik 8$ ödemeniz gerekmektedir.
Versiyon Özellikleri
+ Cd ripleme özelligi sayesinde cdlerinizden mp3 elde edebilirsinsinsin.
+ Cd listesi olusturup ismarlayabilme özelligi.
+ Müzik listelerini yazici üzerinden çikarabilme özelligi.
+ Gelistirilmis listeleme Ayrıcari.
+ Gelismis parça arama Ayrıcari.
+ Yeni eklendi radio kanallari(Gold Radio frekansi üzerinden)
+ Yeni baslatilan online yardim destegi.
Fiyat, Shareware Özellikleri
*** Programin deneme sürümünde kisitlanmis türler;
. Online yardim destegi
. Radio kanallarindan yanlizca 5te 1ini dinleyebilme.
. Cd ismarlama seçenegi kaldirilmis.
. Çikis olma seçenegi kaldirilmis.
. Cdlerinizi mp3e çevirebilme yetenegi üzerinde degisiklik yapilmis. Bu degisik sayesinde cd sürücünüzün hizi 10x olarak gözüküyor, mp3ler daha yavas olusuyor.
*** Programin full sürümünün fiyati 19.95$dir. Eger yepyeni eklendi radio kanallarinada sahip olmak istiyorsaniz 35$ ödemeniz gerekmektedir.
Sistem gereksinimleri
- Pentium 300 MHz islemeci
- 128 MB Ram bellek
- 250(Önerilen 500) MB disk alani
- Internet Explorer 6.0

Devami...
Boyut : 26.3 Mb
Kullanım izni : 5 Gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Musicmatch Jukebox, ana olarak PCda müzik dinlemek için kullanabileceginiz bir uygulamadir. Bu uygulama sayesinde ister diskiniz üzerinde bulunan müzikleri ister Net üzerinden müzik dinleme olanagina sahipsin. Programin bir başka avantaji ise Net üzerinden size 600.000 sakiya ulasan bir arsiv sunmasi. Bunun yaninda uygulamada Net üzerinden radiyo dinleme özelligide bulunuyor. Musicmatch Jukebox uygulamai ile müzik konusunda her türlü istekleriginize cevap bulabilecek, müzigi doyasiya yasayabileceksin.
Programin Özellikleri
+ Internet üzerinden dünya radyolarini dinleyebilme özelligi.
+ Programin kendi servere üzerinde bulunan çok genis müzik arsivinden müzik dinleme yada indirebilme özelligi.
+ Musicmatch Jukebox uygulamai ile sarki, sakicilar hakkinda detayli bilgilere ulasabilme özelligi.
+ Cd siparisi verebilme özelligi. Müzik indirmek uzun sürüyor, buradaki sizi sikiyorsa buradaki özellik full size göre.
+ Video izleyebilme özelligi.
- Ne yazikki indirdiginiz müzikler için aylik 8$ ödemeniz gerekmektedir.
Versiyon Özellikleri
+ Cd ripleme özelligi sayesinde cdlerinizden mp3 elde edebilirsinsinsin.
+ Cd listesi olusturup ismarlayabilme özelligi.
+ Müzik listelerini yazici üzerinden çikarabilme özelligi.
+ Gelistirilmis listeleme Ayrıcari.
+ Gelismis parça arama Ayrıcari.
+ Yeni eklendi radio kanallari(Gold Radio frekansi üzerinden)
+ Yeni baslatilan online yardim destegi.
Fiyat, Shareware Özellikleri
*** Programin deneme sürümünde kisitlanmis türler;
. Online yardim destegi
. Radio kanallarindan yanlizca 5te 1ini dinleyebilme.
. Cd ismarlama seçenegi kaldirilmis.
. Çikis olma seçenegi kaldirilmis.
. Cdlerinizi mp3e çevirebilme yetenegi üzerinde degisiklik yapilmis. Bu degisik sayesinde cd sürücünüzün hizi 10x olarak gözüküyor, mp3ler daha yavas olusuyor.
*** Programin full sürümünün fiyati 19.95$dir. Eger yepyeni eklendi radio kanallarinada sahip olmak istiyorsaniz 35$ ödemeniz gerekmektedir.
Sistem gereksinimleri
- Pentium 300 MHz islemeci
- 128 MB Ram bellek
- 250(Önerilen 500) MB disk alani
- Internet Explorer 6.0

Devami...