fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ZebShare 0.0.1

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• ZebShare 0.0.1

ZebShare 0.0.1
    Boyut : 786 Kb
    Kullanım izni : 20 video
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM

Üreticiden:
    ZebShare, kullanılabilirsinsini oldukça basit bir paylasim uygulamaidir. Paylasmak istediginiz dosyayi, upload bölümünden yüklüyorsunuz. Islem sonunda size verilen ZidNO ile dosyanizi paylasabiliyorsunuz.

Kullanicilar indirme islemi için; ellerindeki ZidNO yu download bölümüne girerek dosyayi indirebiliyorlar.

Örnegin ben, zmsnyama.exe dosyasini yükledim, dosyayi çekmek için ZebShare uygulamaina c55e9d5e0ba22ab9e9ea ZidNO sunu girmeniz yeterli olacaktir.

UYARI: Bu uygulama ile yasadisi olmayan HER TÜRLÜ dosyayi sorunsuzca indirebilirsinsinsin. Ancak unutmamalisin ki paylasim uygulamalari ile alinacak yasadisi içeriklerden dogan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karsilasabileceginiz hasar yada istenmeyen bir içerikle karsilasilmasi sonucu dogabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullaniciya aittir. Bizler, indir.com olarak paylasim uygulamalarini sadece yasal dosyalar ile çalisilmasi kosulu ile yaraticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayinliyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar, karsilasilabilecek sikintinin paylasim yapan kullanici, sunucularindan verilandigini, olasi bir yasal yürütmede, paylasima katilan kisi, sahislarin sorumlu olduklarini unutmayiniz.

Devami...
Working...
X