Sonique 1.96
Boyut : 2.63 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

MP3, WMA gibi müzik biçimlerini destekleyen gelismis arayüz destegine sahip bir orfull yürütücüsü olan Sonique 2 buradaki beta sürümü ile görsellik, özelestirilebilirsinsinlik dallarindaki basarisini bir adim daha ileriye tasiyor. Yeni Mantis motoru ile performanstan ödün vermeden muhtesem bir görsel sölene imza atiyor.
Beta sürüm Ayrıcari :
. Gelistirilmis, komple degistirilmis arabirim
. Gelistirilmis oynatma listesi
. Sag tiklama menüsü
. Özellestirilebilirsinsin pencereler
. Çoklu renk temalari
. Video biçimleri destegi
. Mantis Grafik Motoru ile inanilmaz derecede gerçekçi görünümler, temalar
. Yeni eklentiler destegi ile komple özellestirilebilirsinsin, degistirilebilirsinsin bir oynatici
Not: Programin sitesinden Sonique için yazilmis çok sayida eklenti, temalara ulasabilirsinsinsin.

Devami...
Boyut : 2.63 Mb
Kullanım izni :
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

MP3, WMA gibi müzik biçimlerini destekleyen gelismis arayüz destegine sahip bir orfull yürütücüsü olan Sonique 2 buradaki beta sürümü ile görsellik, özelestirilebilirsinsinlik dallarindaki basarisini bir adim daha ileriye tasiyor. Yeni Mantis motoru ile performanstan ödün vermeden muhtesem bir görsel sölene imza atiyor.
Beta sürüm Ayrıcari :
. Gelistirilmis, komple degistirilmis arabirim
. Gelistirilmis oynatma listesi
. Sag tiklama menüsü
. Özellestirilebilirsinsin pencereler
. Çoklu renk temalari
. Video biçimleri destegi
. Mantis Grafik Motoru ile inanilmaz derecede gerçekçi görünümler, temalar
. Yeni eklentiler destegi ile komple özellestirilebilirsinsin, degistirilebilirsinsin bir oynatici
Not: Programin sitesinden Sonique için yazilmis çok sayida eklenti, temalara ulasabilirsinsinsin.

Devami...