fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TweakNow PowerPack 2006 Professional 1.8.0

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• TweakNow PowerPack 2006 Professional 1.8.0

TweakNow PowerPack 2006 Professional 1.8.0
    Boyut : 4.95 Mb
    Kullanım izni : 15 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows 2000/XP/Vista

TANITIM

TweakNow PowerPack 2006 Professional bir paket bakim, onarim uygulamaidir. Sahip oldugu 11 ana araç, ek Ayrıcar ile Windows isletim sistemi üzerinde her türlü iyilestirme ayarini yapmaniza imkan vermektedir. Mevcut tüm araçlari ana menüsü üzerinde kategoriler durumunda sunuldugundan kullanılabilirsinsini oldukça basitdir. Yazilimin kullanılabilirsinsini sonucunda sistem üzerinde hiçbir olumsuz etki olusmamakta aksine sistem kararliligi saglanip, performansi artmaktadir.

Ana Araçlar
    Dosya Yapilandirmasi (Configuration Files)
    Sisteminizin düzenli biçimde çalisabilmesi için varsayilan olarak isletim sisteminde yer alan sistem dosyalarinin düzenlemesini yapabileceginiz alandir.

Islem Yöneticisi (Process Manager)
    Sistem üzerinde çalismakta olan uygulamalarin yönetimini yapabileceginiz araçtir. Bu araçla çalisan islemlerin öncelik düzeyini degistirebilirsinsin, bellek kullanılabilirsinsinlarini, islem yollarini görebilirsinsin, islemleri sonlandirabilirsinsinsin. Gereksiz islemleri sonlandirarak sisteminizin daha performansli çalismasini saglayabilirsinsinsin.

Özel Klasörler (Special Folders)
    Windows, Internet Explorer klasörlerini gruplar durumunda görebileceginiz, klasörlerin içerisin deki dosyalara basitca erisip, yerlerini degistirebileceginiz oldukça iyi düsünülmüs bir araçtir.

Baslangiç Yöneticisi (Startup Manager)
    Windows isletim sisteminin açilisinda kendiliginden devreye giren uygulamalari yönetebileceginiz araçtir. Bu araçla baslangiç uygulamalarini kaldirabilirsinsin, düzenleyebilirsinsin, yepyeni baslangiç uygulamalari olusturabilirsinsinsin. Gereksiz uygulamalari devre disi birakmaniz sisteminizin hizli açilmasini saglayacaktir.

Bellek Iyilestirmesi (Ram Optimizer)
    Sisteminizin performansi için oldukça değerli yeri olan ram yani geçici sistem hafizasinin kullanılabilirsinsin sonucunda parçalanan alanlarini birlestirerek gücünü arttirmaya yarayan araçtir.

Disk Temizleyici (Disk Cleaner)
    Sabit disk üzerinde gereksiz yere alan isgal eden dosya, klasörlerin bulunup silinmesini, buradaki sayede sistem kararliliginin olusmasini saglayan araçtir. Sabit disk üzerinde bölümlenmis alanlardan istediginizde tarama yaptirabilme imkaniniz bulunmaktadir.

Kayit Defteri Temizleyici (Registry Cleaner)
    Kayit defteri üzerindeki gereksiz girdilerin bulunup silinmesine yarayan araçtir. Bu araç hakkinda ayrintili bilgiye buraya tiklayarak ulasabilirsinsinsin.

Pencere Gelistirmeleri (Windows Enhancement)
    Bu araçla masaüstü, Denetim Masasi, Windows Gezgini, Baslat Menüsü, Görev Çubugu, Internet Explorer, daha birçok alan üzerinde pencere, arayüz yükseltmeleri yapabilirsinsin daha iyi bir Windows görünümüne ulasabilirsinsinsin.

Sistem Iyilestirme (System Optimizer)
    Windows, Net, ag orfulllarinda çesitli güvenlik, önbellek, gereksiz uygulamalarin devre disi birakilmasi, komutlara daha hizli tepki verilmesi gibi islemlerin yapilabilecegi araçtir.

Sistem Bilgilendirme (System Information)
    Sisteminizdeki donanim, uygulamalar hakkinda ayrintili bilgi alabileceginiz araçtir. Islemci, sabit disk, bellek, ekran karti, isletim sistemi, directX bilgilendirmelerinden yararlanabilirsinsinsin.

Iz Temizleyici (Track Cleaner)
    Kullanmis oldugunuz uygulamalarin kisisel verilerinizi kaydetmesi ile sistem üzerinde çesitli izler birakabilirsinsinsin. Iste buradaki araç sahsina ait tüm özel bilgilerin temizlenmesini saglamaktadir.

Özel Araçlar
    Tek Tiklama Ile Windows Iyilestirmesi (1-Click Windows Optimization)
    Bu araçla tek tiklama ile Windowsunuzu en iyi performansina getirebilirsinsin, Net, ag baglantilarini iyilestirebilirsinsin, gereksiz dosya, klasörlerin silinmesini saglayabilirsinsinsin.

Yedek Dosyalari Yükle (Restore Backup Files)
    Yazilimin kullanılabilirsinsini sonucunda olusabilecek muhana sorunlara karsi kullanabilirsinsinsin. Yaptiginiz ayarlamalari geri alacak istemeniz söz konusu oldugununda da yardim alabilirsinsinsin.

Çesitli Araçlar
    Kendiliginde Kapanma (Auto Shutdown)
    Windows isletim sisteminizin sizin ayarladiginiz bir zamanda kendiliginden kapatilmasina, uyku moduna alinmasina yarayan araçtir.

Kendiliginden CD Açilisi (CD Autorun)
    Sahip oldugunuz CD, DVD sürücülerin çalisma düzenini degistirebilecegiz araçtir.

Klasör Boyutu Tahlili (Folder Size Analyzer)
    Sisteminizde yer alan tüm klasörlerin hangi boyutlarda dagilim gösterdigini görebileceginiz alandir.

OEM Bilgilendirme (OEM Info)
    Bilgisayarinizin adini, yaratici adini, modelini görüp, degisiklik yapabileceginiz hatta resim ekleyebileceginiz araçtir.

TweakNow Kisayol Düzenleyici (TweakNow Shortcut)
    Sisteminizde kurulu olan uygulamalarin kisayollarini düzenleyebilirsinsin, yepyeni kisayollar atayabilirsinsinsin.

Sanal Masaüstü (Virtual Desktop)
    Sanal masaüstleri olusturup ayni anda bir çok masaüstüne sahip olabilmenizi saglayan araçtir.

Yazilimin Yeni Sürümündeki Degisiklikler
    Windows Vista isletim sistemi destegi eklendi.
    TweakNow RegCleaner Professional modülü 3.0.1 sürümü ile güncellendi.
    Windows XP 64-Bit isletim sistemlerinde 3 GB, daha üzeri bellek kullanilan sistemlere destek verilmeye baslandi.
    Küçük hatalar düzeltildi.

Not: Yazilimi 15 günlük deneme süresinin ardindan kullanabilmeniz için 35 dolar ödeyerek satin almaniz gerekmektedir.

Devami...
Working...
X