Kripto Üretim Otomasyonu 1.1
Boyut : 4.79 Mb
Kullanım izni : 30 kullanılabilirsinsin
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Kripto yaratim, muhasebe otomasyonu ile muhasebenizi, satin alma faaliyetlerinizi, yaratim birimlerinizi test edebilirsinsinsin. Üretimden yapilan bir malzeme talebini satin almada aninda görür, siparisi verebilirsinsinsin. Siparis verilen firmanin cari hesaplarinida tutabilirsinsinsin. Ayrica yaratim, satin alma faaliyetleri sirasinda stoklarda otomatik olarak isleme konulmakta olan stok miktari, fire miktarini aninda görebilirsinsinsin.
Özellikleri:
Cari hesapta borç alacak, tedarikçi müsteri hesaplarinin testü, virman islemi.
Taksit, çek/senet islemleri
Stok takibi, stok hesaplari
Sinirsiz kasa, banka testü
Siparis, teklif, fatura/irsaliye islemleri
Üretim reçetesi, is emri olusturma, malzeme talep islemi
Personel, araç takibi
Perakende satis
Not: Program kayit sinirlamali demodur. Lisans alacak için yaratici sitesine ulasabilirsinsinsin. Programin modülleri istek üzerine farkli sekillerde ayarlanmaktadir, fiyat konusunda buradaki degisiklik dogrultusunda degisme olacaktir.

Devami...
Boyut : 4.79 Mb
Kullanım izni : 30 kullanılabilirsinsin
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Kripto yaratim, muhasebe otomasyonu ile muhasebenizi, satin alma faaliyetlerinizi, yaratim birimlerinizi test edebilirsinsinsin. Üretimden yapilan bir malzeme talebini satin almada aninda görür, siparisi verebilirsinsinsin. Siparis verilen firmanin cari hesaplarinida tutabilirsinsinsin. Ayrica yaratim, satin alma faaliyetleri sirasinda stoklarda otomatik olarak isleme konulmakta olan stok miktari, fire miktarini aninda görebilirsinsinsin.
Özellikleri:
Cari hesapta borç alacak, tedarikçi müsteri hesaplarinin testü, virman islemi.
Taksit, çek/senet islemleri
Stok takibi, stok hesaplari
Sinirsiz kasa, banka testü
Siparis, teklif, fatura/irsaliye islemleri
Üretim reçetesi, is emri olusturma, malzeme talep islemi
Personel, araç takibi
Perakende satis
Not: Program kayit sinirlamali demodur. Lisans alacak için yaratici sitesine ulasabilirsinsinsin. Programin modülleri istek üzerine farkli sekillerde ayarlanmaktadir, fiyat konusunda buradaki degisiklik dogrultusunda degisme olacaktir.

Devami...