Active Password Changer 3.0280
Boyut : 1.21 Mb
Kullanım izni : 30 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows XP
TANITIM

Windows XP, 2000, NT yada 2003 kullaniyorsunuz. Sisteminizin tüm güvenlik güncellestirmelerini yaptiniz. Güçlü bir parola sistemi yüklediniz, en son olarak da Yönetici parolanizi güncellediniz. Fakat o da nesi, Sisteme giris yaptiginiz yönetici parolanizi unuttunuz...
Hepimizin yukaridaki durum ile o ya da buradaki sekilde karsilastigimiz olmustur. Bu tip Yönetici parolasinin kaybedildigi durumlarda yapilacak tek sey sistemi yepyeniden uzun uzun kurmak yada sifreyi hatirlamaya çalismakti. Ancak Active Password Changer, bizleri buradaki durumdan basitçe kurtarabilecek bir uygulama. Program bir DOS penceresinde açiliyor, çoklu sabit sürücüleri destekliyor, sistemdeki tüm isletim sistemi parolalarini otomatik olarak bulup sifirlayabiliyor. Artik parola kayiplarinda yada yönetici veritabani sifre hatalarinda uzun, yorucu yepyeniden sistem kurma külfetini çekmeyecegiz zira uygulama gerçekten de çok kisa bir sürede tüm sifre sifirlama islemlerini basari ile gerçeklestirebiliyor.
Programi bir diskete yazdirdiktan sonra yapmaniz gereken tek sey buradaki disket ile açilisi yapip uygulama yönergelerine uymak. Program isini bitirip sifrenizi sifirladiktan sonra sistemi yepyeniden baslatip yönetici parolanizi bos geçerek Windowsu açabiliyorsunuz.
Programin Özellikleri :
Açilabilirsinsin bir disket ya da CDden çalistirilabilirsinsin
Basit bir F-Disk benzeri kullanici arabirimi içerir
FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 dosya sistemlerini destekler
200GB, daha büyük tüm sürücüleri destekler
IDE, ATA yada SATA tüm sürücüleri full olarak destekler
Çoklu partisyonlardaki isletim sistemlerini de sifirlayabilirsinsin
Microsoft Güvenlik Sertifikalarini (SAM) tarayabilirsinsin
Tüm yerel kullanici yada yöneticilerin hesap sifrelerini sifirlayabilirsinsin
Tüm kullanicilarin hesaplarini izleleyebilirsinsin
Kullanici sifrelerinin silinememesi özelligini açabilirsinsin
Not : Program DEMO sürüm oldugu için bazi Ayrıcari (SAM, ek ayarlar) kullanilamamaktadir. Programin full sürümünü 39.95$ ödeyerek satin alabilirsinsinsin.

Devami...
Boyut : 1.21 Mb
Kullanım izni : 30 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows XP
TANITIM

Windows XP, 2000, NT yada 2003 kullaniyorsunuz. Sisteminizin tüm güvenlik güncellestirmelerini yaptiniz. Güçlü bir parola sistemi yüklediniz, en son olarak da Yönetici parolanizi güncellediniz. Fakat o da nesi, Sisteme giris yaptiginiz yönetici parolanizi unuttunuz...
Hepimizin yukaridaki durum ile o ya da buradaki sekilde karsilastigimiz olmustur. Bu tip Yönetici parolasinin kaybedildigi durumlarda yapilacak tek sey sistemi yepyeniden uzun uzun kurmak yada sifreyi hatirlamaya çalismakti. Ancak Active Password Changer, bizleri buradaki durumdan basitçe kurtarabilecek bir uygulama. Program bir DOS penceresinde açiliyor, çoklu sabit sürücüleri destekliyor, sistemdeki tüm isletim sistemi parolalarini otomatik olarak bulup sifirlayabiliyor. Artik parola kayiplarinda yada yönetici veritabani sifre hatalarinda uzun, yorucu yepyeniden sistem kurma külfetini çekmeyecegiz zira uygulama gerçekten de çok kisa bir sürede tüm sifre sifirlama islemlerini basari ile gerçeklestirebiliyor.
Programi bir diskete yazdirdiktan sonra yapmaniz gereken tek sey buradaki disket ile açilisi yapip uygulama yönergelerine uymak. Program isini bitirip sifrenizi sifirladiktan sonra sistemi yepyeniden baslatip yönetici parolanizi bos geçerek Windowsu açabiliyorsunuz.
Programin Özellikleri :
Açilabilirsinsin bir disket ya da CDden çalistirilabilirsinsin
Basit bir F-Disk benzeri kullanici arabirimi içerir
FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 dosya sistemlerini destekler
200GB, daha büyük tüm sürücüleri destekler
IDE, ATA yada SATA tüm sürücüleri full olarak destekler
Çoklu partisyonlardaki isletim sistemlerini de sifirlayabilirsinsin
Microsoft Güvenlik Sertifikalarini (SAM) tarayabilirsinsin
Tüm yerel kullanici yada yöneticilerin hesap sifrelerini sifirlayabilirsinsin
Tüm kullanicilarin hesaplarini izleleyebilirsinsin
Kullanici sifrelerinin silinememesi özelligini açabilirsinsin
Not : Program DEMO sürüm oldugu için bazi Ayrıcari (SAM, ek ayarlar) kullanilamamaktadir. Programin full sürümünü 39.95$ ödeyerek satin alabilirsinsinsin.

Devami...