AKYAZ Yemci Programi 1.0
Boyut : 6.94 Mb
Kullanım izni : 21 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden: Yem ticareti yapan yemci firmalar, yem yaratimi yapan fabrikalar için yükseltilmis kullanılabilirsinsini basit bir uygulamadir. Müsteriler gelen zamma göre, aylik sabit fark, aylik yüzde fark Ayrıcari ile miktara göre (çuval olarak) yada etkilenmesin özelligi ile (sabit olarak) borçlandirilabilirsinsin.
Programin Özellikleri:
- YTL uyumlu
- Müsteriler gelen zamma göre özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilirsinsin, ürüne gelen zamlar müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler aylik sabit özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilirsinsin, ürün taniminda belirtilen aylik sabit fark miktarla orantili olarak her ayin sonunda müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler aylik yüzde özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilirsinsin, ürün taniminda belirtilen aylik yüzde fark miktarla orantili olarak her ayin sonunda müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler etkilenmesin özelligi ile sabit (YTL) olarak borçlandirilabilirsinsin. Böylelikle müsterinin bakiyesi gelen zamlardan etkilenmez, aylik fark uygulanmaz.
- Üründeki fiyat düsüslerinden müsterilerin etkilendirilmemesi
- 15 günde bir uygulamadaki tüm verilerin otomatik testü
- Ürüne gelen her zamdan önce tüm verilerin otomatik testü
- Istenilen herhangi bir müsterinin otomatik veri testü
- Detayli stok islemleri, islem türü olarak gruplandirilmasi
- Personel hesaplarinin takibi
- Maas günü geldiginde otomatik olarak personel maasinin hesabina yansitilmasi, personel avanslarinin detayli takibi
- Tarihe göre toplam borç/alacak takibi, raporlanmasi
- Alis/satis/tahsilat, ödeme islemleri, iki tarih araliginda raporlanmasi
- Tek bir ekranda kisinin tüm hareketlerini görebilme
- Her cari islem sonucunda degisen müsteri bakiyesinin detayli bir sekilde listelenmesi
- Cari islemlerin islem türü olarak gruplandirilmasi
- Istenilen tarih araliginda tüm cari hareketlerin raporlanmasi, Excel yada Worde aktarilmasi
- Istenilen tarih araliginda tüm stok hareketlerinin, personel hesaplarinin raporlanmasi, Excel yada Worde aktarilmasi
- Hatirlatma notu ekleyebilme
- Bilgilerin HD, Flash Disk yada CD&DVDye yedeklenebilmesi
- Kullanici olusturma, yetkilerini belirleyebilme
- Kolay kurulum, pratik çalisma
- Programin kullanılabilirsinsinini adim adim anlatan detayli yardim, kullanılabilirsinsin dosyasi
Programa giris için:
Kullanici Adi: a
Sifre: 1

Devami...
Boyut : 6.94 Mb
Kullanım izni : 21 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden: Yem ticareti yapan yemci firmalar, yem yaratimi yapan fabrikalar için yükseltilmis kullanılabilirsinsini basit bir uygulamadir. Müsteriler gelen zamma göre, aylik sabit fark, aylik yüzde fark Ayrıcari ile miktara göre (çuval olarak) yada etkilenmesin özelligi ile (sabit olarak) borçlandirilabilirsinsin.
Programin Özellikleri:
- YTL uyumlu
- Müsteriler gelen zamma göre özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilirsinsin, ürüne gelen zamlar müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler aylik sabit özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilirsinsin, ürün taniminda belirtilen aylik sabit fark miktarla orantili olarak her ayin sonunda müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler aylik yüzde özelligi ile miktar olarak borçlandirilabilirsinsin, ürün taniminda belirtilen aylik yüzde fark miktarla orantili olarak her ayin sonunda müsterinin bakiyesine otomatik olarak yansitilir.
- Müsteriler etkilenmesin özelligi ile sabit (YTL) olarak borçlandirilabilirsinsin. Böylelikle müsterinin bakiyesi gelen zamlardan etkilenmez, aylik fark uygulanmaz.
- Üründeki fiyat düsüslerinden müsterilerin etkilendirilmemesi
- 15 günde bir uygulamadaki tüm verilerin otomatik testü
- Ürüne gelen her zamdan önce tüm verilerin otomatik testü
- Istenilen herhangi bir müsterinin otomatik veri testü
- Detayli stok islemleri, islem türü olarak gruplandirilmasi
- Personel hesaplarinin takibi
- Maas günü geldiginde otomatik olarak personel maasinin hesabina yansitilmasi, personel avanslarinin detayli takibi
- Tarihe göre toplam borç/alacak takibi, raporlanmasi
- Alis/satis/tahsilat, ödeme islemleri, iki tarih araliginda raporlanmasi
- Tek bir ekranda kisinin tüm hareketlerini görebilme
- Her cari islem sonucunda degisen müsteri bakiyesinin detayli bir sekilde listelenmesi
- Cari islemlerin islem türü olarak gruplandirilmasi
- Istenilen tarih araliginda tüm cari hareketlerin raporlanmasi, Excel yada Worde aktarilmasi
- Istenilen tarih araliginda tüm stok hareketlerinin, personel hesaplarinin raporlanmasi, Excel yada Worde aktarilmasi
- Hatirlatma notu ekleyebilme
- Bilgilerin HD, Flash Disk yada CD&DVDye yedeklenebilmesi
- Kullanici olusturma, yetkilerini belirleyebilme
- Kolay kurulum, pratik çalisma
- Programin kullanılabilirsinsinini adim adim anlatan detayli yardim, kullanılabilirsinsin dosyasi
Programa giris için:
Kullanici Adi: a
Sifre: 1

Devami...