Ultimate Boot CD 3.4
Boyut : 147 Mb
Kullanım izni : 21 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bilgisayarinizda bir disket sürücü bulunmuyorsa buradaki uygulama ile ihtiyaciniz olan tüm PCi baslatma türleri, ilkyardim uygulamalarina erisebilirsinsinsin. Bu uygulama tüm ilkyardim araçlarini kullanılabilirsinsini basit bir arayüz üzerinden erisebileceginiz bir CD sürücüye kopyalar. Sisteminizi açabileceginiz buradaki CD ile tüm sistem problemlerinizi halledebilirsinsin, yepyeni isletim sistemlerini basitca kurabilirsinsin, hatta silinen partisyonlarinizi bile geri getirebilirsinsinsin.
Programin içerisin deki yardimci uygulamalardan bazilari (5 Mayis 2005 itibariyle son güncel sürümleridir):
* Sabit Sürücü Yükleme Programlari (Seagate,Maxtor,Samsung uygulamalari)
* Sabit Sürücü Analiz Programlari (PowerMax, Data Lifeguard, Seagate Tools, Fujitsu Diagnostic, Samsung Diagnostic)
* Sabit Sürücü Aygit Yöneticileri (Ultra Ata 100, üzeri tüm sürücüler)
* PC Inspector, Active Killdisk, vb..
* HDClone, benzeri sabit sürücü klonlama uygulamalari
* Partisyon Yöneticileri (Ranish, Fdisk, MBR Tools, Active Partition Recovery, TestDisk, vb..)
* NTFS okuyabilme destegi
* NT sifre, registry(kayit) degistiricisi
* Islemci/Hafiza Analiz uygulamalari
* Dos Boot Diskleri
* Linux Kurtarma Programlari
* F-Prot Antivirus, McAfee Antivirus
* Ag Araçlari
* Disk Imaj Yazicisi
* Tüm sik kullanilan DOS araçlari
Ultimate Boot CDye buradaki sürümde eklenen Ayrıcare bir gözatacak olursak:
* Boot Disk Imaj Yazicisi
* QNX Tarayicisi V4.00
* TestDisk Güncellemesi
* F-Prot, McAfee uygulama, virüs dosyalari güncellemeleri
* PCISniffer 1.2
* Disk Editor 3.0
* Arachne to 1.75
* Partition Saving 2.90
* Lucifer 1.0
* Drive Fitness Testi 3.73
* CMOS password recovery (BIOS sifresini gösterir, degistirir)
Not: Programi indirdikten sonra bir CDye yazmaniz istenecektir. Bu CD ile yukarida bahsettigimiz tüm uygulamalari, daha fazlasini kullanabileceksin. Bahsi geçen tüm uygulamalar, virus taramalari en güncel sürümler olup kurulum Windows sistemleri üzerinde yapilmaktadir. (CD yazmak için Windows isletim sistemini kullanmaniz gerekiyor. Ancak yarattığınız Boot CDsi ile tüm isletim sistemlerini (Linux,DOS,vb..) açabiliyor, uygulamalari kullanabiliyorsunuz.
Programi Zip paketi durumunda (158.4 MB.) indiremek istersen buraya tiklayiniz.

Devami...
Boyut : 147 Mb
Kullanım izni : 21 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bilgisayarinizda bir disket sürücü bulunmuyorsa buradaki uygulama ile ihtiyaciniz olan tüm PCi baslatma türleri, ilkyardim uygulamalarina erisebilirsinsinsin. Bu uygulama tüm ilkyardim araçlarini kullanılabilirsinsini basit bir arayüz üzerinden erisebileceginiz bir CD sürücüye kopyalar. Sisteminizi açabileceginiz buradaki CD ile tüm sistem problemlerinizi halledebilirsinsin, yepyeni isletim sistemlerini basitca kurabilirsinsin, hatta silinen partisyonlarinizi bile geri getirebilirsinsinsin.
Programin içerisin deki yardimci uygulamalardan bazilari (5 Mayis 2005 itibariyle son güncel sürümleridir):
* Sabit Sürücü Yükleme Programlari (Seagate,Maxtor,Samsung uygulamalari)
* Sabit Sürücü Analiz Programlari (PowerMax, Data Lifeguard, Seagate Tools, Fujitsu Diagnostic, Samsung Diagnostic)
* Sabit Sürücü Aygit Yöneticileri (Ultra Ata 100, üzeri tüm sürücüler)
* PC Inspector, Active Killdisk, vb..
* HDClone, benzeri sabit sürücü klonlama uygulamalari
* Partisyon Yöneticileri (Ranish, Fdisk, MBR Tools, Active Partition Recovery, TestDisk, vb..)
* NTFS okuyabilme destegi
* NT sifre, registry(kayit) degistiricisi
* Islemci/Hafiza Analiz uygulamalari
* Dos Boot Diskleri
* Linux Kurtarma Programlari
* F-Prot Antivirus, McAfee Antivirus
* Ag Araçlari
* Disk Imaj Yazicisi
* Tüm sik kullanilan DOS araçlari
Ultimate Boot CDye buradaki sürümde eklenen Ayrıcare bir gözatacak olursak:
* Boot Disk Imaj Yazicisi
* QNX Tarayicisi V4.00
* TestDisk Güncellemesi
* F-Prot, McAfee uygulama, virüs dosyalari güncellemeleri
* PCISniffer 1.2
* Disk Editor 3.0
* Arachne to 1.75
* Partition Saving 2.90
* Lucifer 1.0
* Drive Fitness Testi 3.73
* CMOS password recovery (BIOS sifresini gösterir, degistirir)
Not: Programi indirdikten sonra bir CDye yazmaniz istenecektir. Bu CD ile yukarida bahsettigimiz tüm uygulamalari, daha fazlasini kullanabileceksin. Bahsi geçen tüm uygulamalar, virus taramalari en güncel sürümler olup kurulum Windows sistemleri üzerinde yapilmaktadir. (CD yazmak için Windows isletim sistemini kullanmaniz gerekiyor. Ancak yarattığınız Boot CDsi ile tüm isletim sistemlerini (Linux,DOS,vb..) açabiliyor, uygulamalari kullanabiliyorsunuz.
Programi Zip paketi durumunda (158.4 MB.) indiremek istersen buraya tiklayiniz.

Devami...