Is Yeri Yönetim Sistemi 1.0.1
Boyut : 9.85 Mb
Kullanım izni : 10 Müsteri
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden:
Data Çözüm Komple Is Yeri Yönetimi uygulamai bir isyerinin bütün kayit, takip islemlerini bir arada yürütmek gayeiyla nmis bir uygulamadir.
Yazilimdaki ana modüller:
Kullanici haklari modülü
Müsteri takip modülü
Alacak verecek takip
Stok takip, yönetimi modülü
Takit takibi, taksit hatirlatma modülü
Toptanci kartlari yönetimi modülü
Firma çek yönetimi modülü
Müsteri istatistikleri alma, günlük satis analizleri, taksit, borç analizleri müsteri, toptanci yönetiminizi çok basitlastiracak.
Programda her modülde ayrintili yazici çiktilari alabilirsinsinsin. Ayrintili arama modülü ile istediginiz kayitlara saniyeler içerisin de erisebilirsinsinsin.
Kullanici haklari sayesinde uygulama kullanicilarina istediginiz yetkileri verebilirsinsinsin.
Program arayüzü çok sade olup yepyeni PC kullanicilari tarafindan bile basitlikla kullanilabilecek tarzda tasarlanmistir.

Devami...
Boyut : 9.85 Mb
Kullanım izni : 10 Müsteri
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden:
Data Çözüm Komple Is Yeri Yönetimi uygulamai bir isyerinin bütün kayit, takip islemlerini bir arada yürütmek gayeiyla nmis bir uygulamadir.
Yazilimdaki ana modüller:
Kullanici haklari modülü
Müsteri takip modülü
Alacak verecek takip
Stok takip, yönetimi modülü
Takit takibi, taksit hatirlatma modülü
Toptanci kartlari yönetimi modülü
Firma çek yönetimi modülü
Müsteri istatistikleri alma, günlük satis analizleri, taksit, borç analizleri müsteri, toptanci yönetiminizi çok basitlastiracak.
Programda her modülde ayrintili yazici çiktilari alabilirsinsinsin. Ayrintili arama modülü ile istediginiz kayitlara saniyeler içerisin de erisebilirsinsinsin.
Kullanici haklari sayesinde uygulama kullanicilarina istediginiz yetkileri verebilirsinsinsin.
Program arayüzü çok sade olup yepyeni PC kullanicilari tarafindan bile basitlikla kullanilabilecek tarzda tasarlanmistir.

Devami...