iota-calc (Macintosh) 1.7.3
Boyut : 4.97 Mb
Kullanım izni : 15 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Mac OS X
TANITIM

Gelismis bir hesap makinesidir. Klasik hesap makinesindan sikilanlar için alternatif olabilecek bir uygulama. Temel matematik islevleri yapmanin yaninda ayrica dönüstürme özelligiyle uzunluk birimlerini, sicaklik birimlerini, alan birimlerini, bit birimlerini, sivi birimlerini, agirlik birimlerini birbirine dönüstürür, hesaplar.
Özellikleri:
Sinirsiz sayida degisken eklemeyi destekler.
Küçük ekran içerisin de tüm hesaplamalari yapar.
Fare seçmeli ayrica tüm hesap makinesi komut, islevlerini klavyeyle yapabilirsinsin.
C/C++ operatör önceligi.
Hata bulucu sayesinde geri adim atilabilirsinsin.
Birçok yerlesik birim dönüstürmeye sahip (hafiza, boyut, uzunluk, alan, sicaklik gibi).
Düz çizgi mesafe hesaplayici.
Ikili, sekizli, onlu, onaltili, dogru ya da yanlis, karakter, UTF-8 (sadece disari), UTF-16 (sadece disari) destegine sahip.
Klavyeyle, bir tus ya da içerik menüyle ifade türleri arasinda otomatik dönüstürme yapabilirsinsin.
Standart tüm islemleri yapmanin yaninda (toplama, çikarma, çarpma, bölme, karekök gibi), başka islemleri de destekler. (Esitlik, daha az, daha büyük ya da sinüs, kosinüs, tanjant gibi)
Grup olarak parantez içine alabilirsinsin.
Windows, Macintosh sistemlerinde çalisir.
Mac OS X 10 + sürümlerinde çalisir.
Mac Classic sürümünü indirmek için buraya tiklayiniz.
Programin lisansli fiyati 19.95$dir.

Devami...
Boyut : 4.97 Mb
Kullanım izni : 15 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Mac OS X
TANITIM

Gelismis bir hesap makinesidir. Klasik hesap makinesindan sikilanlar için alternatif olabilecek bir uygulama. Temel matematik islevleri yapmanin yaninda ayrica dönüstürme özelligiyle uzunluk birimlerini, sicaklik birimlerini, alan birimlerini, bit birimlerini, sivi birimlerini, agirlik birimlerini birbirine dönüstürür, hesaplar.
Özellikleri:
Sinirsiz sayida degisken eklemeyi destekler.
Küçük ekran içerisin de tüm hesaplamalari yapar.
Fare seçmeli ayrica tüm hesap makinesi komut, islevlerini klavyeyle yapabilirsinsin.
C/C++ operatör önceligi.
Hata bulucu sayesinde geri adim atilabilirsinsin.
Birçok yerlesik birim dönüstürmeye sahip (hafiza, boyut, uzunluk, alan, sicaklik gibi).
Düz çizgi mesafe hesaplayici.
Ikili, sekizli, onlu, onaltili, dogru ya da yanlis, karakter, UTF-8 (sadece disari), UTF-16 (sadece disari) destegine sahip.
Klavyeyle, bir tus ya da içerik menüyle ifade türleri arasinda otomatik dönüstürme yapabilirsinsin.
Standart tüm islemleri yapmanin yaninda (toplama, çikarma, çarpma, bölme, karekök gibi), başka islemleri de destekler. (Esitlik, daha az, daha büyük ya da sinüs, kosinüs, tanjant gibi)
Grup olarak parantez içine alabilirsinsin.
Windows, Macintosh sistemlerinde çalisir.
Mac OS X 10 + sürümlerinde çalisir.
Mac Classic sürümünü indirmek için buraya tiklayiniz.
Programin lisansli fiyati 19.95$dir.

Devami...