Kapan Susam 1.0
Boyut : 855 Kb
Kullanım izni : 30 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP
TANITIM

Program Ne Ise Yarar ?
Bilgisayarinizi belirlediginiz bir süre sonra otomatik olarak
Kapatabilirsinsin
Yeniden Baslatabilirsinsin
Oturumu Sonlandirabilirsinsin
Örnegin yataginiza uzandiniz müzik dinliyorsunuz yada VCD izliyorsunuz.
Ama uykunuz da var, PCin sabaha kadar açik kalmamasi için bir türlü, film izlerken uyuya kalma zevkini tadamiyorsunuz.
Iste buradaki noktada KapanSusam® devreye giriyor
Sadece geri sayim için bir süre belirtiyorsunuz, PCiniz otomatik olarak kapaniyor. Yukaridaki denemeleri eminim çogaltmak mümkün. Bu basit uygulamai film izlerken uykuya dalabilmek için yükseltdim. Ve sizlerle de paylasmak istedik.
Umarim isine yarar.
Yasal Uyari :
KapanSusam® v1.0 Bu uygulama ücretsizdir. Win9x, Win2000-NT, WinXP üzerinde sorunsuz çalistigi test edilmistir. KapanSusam®in kullanılabilirsinsinindan dolayi PCinizda olusabilecek hasarlar komple kullanicinin sorumlulugundadir.
Bu uygulama bir bedel karsiliginda dagitilamaz, satilamaz.
Detayli kullanılabilirsinsin, yardim bilgileri uygulamain içerisin de mevcuttur.

Devami...
Boyut : 855 Kb
Kullanım izni : 30 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP
TANITIM

Program Ne Ise Yarar ?
Bilgisayarinizi belirlediginiz bir süre sonra otomatik olarak
Kapatabilirsinsin
Yeniden Baslatabilirsinsin
Oturumu Sonlandirabilirsinsin
Örnegin yataginiza uzandiniz müzik dinliyorsunuz yada VCD izliyorsunuz.
Ama uykunuz da var, PCin sabaha kadar açik kalmamasi için bir türlü, film izlerken uyuya kalma zevkini tadamiyorsunuz.
Iste buradaki noktada KapanSusam® devreye giriyor

Sadece geri sayim için bir süre belirtiyorsunuz, PCiniz otomatik olarak kapaniyor. Yukaridaki denemeleri eminim çogaltmak mümkün. Bu basit uygulamai film izlerken uykuya dalabilmek için yükseltdim. Ve sizlerle de paylasmak istedik.
Umarim isine yarar.
Yasal Uyari :
KapanSusam® v1.0 Bu uygulama ücretsizdir. Win9x, Win2000-NT, WinXP üzerinde sorunsuz çalistigi test edilmistir. KapanSusam®in kullanılabilirsinsinindan dolayi PCinizda olusabilecek hasarlar komple kullanicinin sorumlulugundadir.
Bu uygulama bir bedel karsiliginda dagitilamaz, satilamaz.
Detayli kullanılabilirsinsin, yardim bilgileri uygulamain içerisin de mevcuttur.

Devami...