Beyanname Düzenleme Programi 11.07.2006
Boyut : 4.04 Mb
Kullanım izni :
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bu uygulamala vergi dairesine hasret kalacaksin. Tabi buradaki iyi bir sey, yerinizden kalkmadan buradaki uygulama ile diginiz beyannamelerinizi rahatlikla sisteme gönderip tahakkuk fisini alabilirsinsinsin. Ve buradaki islem için birkaç dakikanizi ayirmaniz yeterli olacaktir. Programin çalistirilabilmesi için PCinizda Java uygulamainin kurulu olmasi, beyannamelerinizi, tahakkuk fislerinizi izlelemek için ise Acrobat Reader uygulamainin kurulu olmasi gereklidir. Programda diginiz paket durumundaki beyannameleri www.gelirler.gov.tr adresinden sisteme girebilirsinsin, uygulamala ilgili yardim alacak için buradaki adresten yardim dosyasini uygulamaa ekleyip gerekli bilgileri temin edebilirsinsinsin. Eger yardim size yetersiz kalir yada akliniza takilan bir sey olursa Gelirler Genel Müdürlügünün 444 0 435 numarali E-Beyanname çagri merkezindeki görevliden kullanici kodunuzu, sifrenizi girdikten sonra detayli yardimi da alabilirsinsinsin.
Programda düzenleyebileceginiz beyannameler;
Banka muameleleri vergisi,
Basit usul ticari kazanç vergisi,
Damga vergisi,
Gayrimenkul sermaye iradi,
Gelir vergisi,
Gelir vergisi mükellefleri için geçici vergi,
Katma deger vergisi 1,
Katma deger vergisi 2,
Kurumlar vergisi,
Kurumlar vergisi mükellefleri için geçici vergi,
Muhtasar vergisi(stopaj olarakta adlandirilir),
Muhtasar vergisi(K.V.K 24.maddelerine göre yapilan tevkifatlar için),
Özel iletisim vergisi,
Özel tüketim vergisi 1,
Özel tüketim vergisi 2B,
Özel tüketim vergisi 3(alkollü içecekler),
Özel tüketim vergisi 3(kolali gazozlar),
Özel tüketim vergisi 3(tütün mamülleri),
Özel tüketim vergisi 4,
Sigorta muameleleri vergisi,
Sans oyunlari vergisi,
Noter harçlari vergisi.
Versiyondaki yepyenilik;
Elektronik orfullda (E-Beyanname sisteminden) alinan beyannamelerin Kanuni süresinden sonra yada pismanlik, islah hükümlerine göre verilebilmesi, 21.07.2005 tarih, 5398 sayili Kanun çerçevesince ceza ihbarnamesinin düzenlenmesi, aninda tebligi saglanmistir.
Gerekli uygulamalari asagidaki adreslerden teminz edebilirsinsinsin;
Java 2 Runtime
Adobe Acrobat Reader

Devami...
Boyut : 4.04 Mb
Kullanım izni :
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bu uygulamala vergi dairesine hasret kalacaksin. Tabi buradaki iyi bir sey, yerinizden kalkmadan buradaki uygulama ile diginiz beyannamelerinizi rahatlikla sisteme gönderip tahakkuk fisini alabilirsinsinsin. Ve buradaki islem için birkaç dakikanizi ayirmaniz yeterli olacaktir. Programin çalistirilabilmesi için PCinizda Java uygulamainin kurulu olmasi, beyannamelerinizi, tahakkuk fislerinizi izlelemek için ise Acrobat Reader uygulamainin kurulu olmasi gereklidir. Programda diginiz paket durumundaki beyannameleri www.gelirler.gov.tr adresinden sisteme girebilirsinsin, uygulamala ilgili yardim alacak için buradaki adresten yardim dosyasini uygulamaa ekleyip gerekli bilgileri temin edebilirsinsinsin. Eger yardim size yetersiz kalir yada akliniza takilan bir sey olursa Gelirler Genel Müdürlügünün 444 0 435 numarali E-Beyanname çagri merkezindeki görevliden kullanici kodunuzu, sifrenizi girdikten sonra detayli yardimi da alabilirsinsinsin.
Programda düzenleyebileceginiz beyannameler;
Banka muameleleri vergisi,
Basit usul ticari kazanç vergisi,
Damga vergisi,
Gayrimenkul sermaye iradi,
Gelir vergisi,
Gelir vergisi mükellefleri için geçici vergi,
Katma deger vergisi 1,
Katma deger vergisi 2,
Kurumlar vergisi,
Kurumlar vergisi mükellefleri için geçici vergi,
Muhtasar vergisi(stopaj olarakta adlandirilir),
Muhtasar vergisi(K.V.K 24.maddelerine göre yapilan tevkifatlar için),
Özel iletisim vergisi,
Özel tüketim vergisi 1,
Özel tüketim vergisi 2B,
Özel tüketim vergisi 3(alkollü içecekler),
Özel tüketim vergisi 3(kolali gazozlar),
Özel tüketim vergisi 3(tütün mamülleri),
Özel tüketim vergisi 4,
Sigorta muameleleri vergisi,
Sans oyunlari vergisi,
Noter harçlari vergisi.
Versiyondaki yepyenilik;
Elektronik orfullda (E-Beyanname sisteminden) alinan beyannamelerin Kanuni süresinden sonra yada pismanlik, islah hükümlerine göre verilebilmesi, 21.07.2005 tarih, 5398 sayili Kanun çerçevesince ceza ihbarnamesinin düzenlenmesi, aninda tebligi saglanmistir.
Gerekli uygulamalari asagidaki adreslerden teminz edebilirsinsinsin;
Java 2 Runtime
Adobe Acrobat Reader

Devami...