AWinstall 4.4
Boyut : 1.87 Mb
Kullanım izni : Dagitima izin yok
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bu uygulama kurulum dosyasi (setup.exe) dosyasi manizi basitlastiracak kullanisli bir uygulama. Programin ne yapacagini kendiniz belirliyorsunuz. Birkaç deneme verelim. Herhangi bir klasör içine ?a.exe? dosyasinin kopyalanmasini ya da masaüstüne ?a.ink? kisayol dosyasini olusturulmasini saglayabilirsinsinsin. Ayrica buradaki görevleri kullanicinin istegine birakabiliyorsunuz. Windows XP arayüzüyle bütünlesebiliyor. Windows Explorer sürükle-birak etkisine sahip buradaki uygulama oldukça hosunuza gidecek.
Özellikleri:
Yazilimi otomatik kaldirma destegi
Kullanici etkilesimi elementleri (lisans, beni oku, kur görevleri...)
Regedit, Regsvr32 gibi araçlarla harici dissal uygulama ihtiyacina son
Zipten iyi sikistirma modu
Çoklu dilli arayüz

Devami...
Boyut : 1.87 Mb
Kullanım izni : Dagitima izin yok
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bu uygulama kurulum dosyasi (setup.exe) dosyasi manizi basitlastiracak kullanisli bir uygulama. Programin ne yapacagini kendiniz belirliyorsunuz. Birkaç deneme verelim. Herhangi bir klasör içine ?a.exe? dosyasinin kopyalanmasini ya da masaüstüne ?a.ink? kisayol dosyasini olusturulmasini saglayabilirsinsinsin. Ayrica buradaki görevleri kullanicinin istegine birakabiliyorsunuz. Windows XP arayüzüyle bütünlesebiliyor. Windows Explorer sürükle-birak etkisine sahip buradaki uygulama oldukça hosunuza gidecek.
Özellikleri:
Yazilimi otomatik kaldirma destegi
Kullanici etkilesimi elementleri (lisans, beni oku, kur görevleri...)
Regedit, Regsvr32 gibi araçlarla harici dissal uygulama ihtiyacina son
Zipten iyi sikistirma modu
Çoklu dilli arayüz

Devami...